Szerintetek apa vehette le a nyakláncomat? És miért?
Figyelt kérdés
Este 1 óra fele feküdtem, le amikor apa már aludt. Reggel 6-kor, vagy 5-kor kelt, nem tudom. Van egy kicsi, vékony arany nyakláncom. Abba aludtam. A fejemről nem tud lejönni. Reggel az ágyam mellett volt, és nem úgy volt becsatolva, ahogy én szoktam, hanem a lánc volt beakaszva a csatba. csak úgy oda volt dobva. Ilyen még sose volt, nem tudom mire véljem.2012. máj. 20. 09:48
11/19 anonim válasza:
Elképzeltem apukád arcát, mikor megkérdezed, ő volt-e? Nem kicsit nézne, azt hiszem! :D:)
12/19 anonim válasza:
Szaladj, nézz körül a házban, lehet, hogy álmodban meg is főztél vagy mondjuk kivasaltál! Csak semmit se a helyén keress! :D
13/19 anonim válasza:
Lehet kikapcsolódott, leesett a földre.
Reggel apukád észrevette, felvette és odatette az ágyad mellé.
14/19 anonim válasza:
Ember!! Apád levette a nyakláncod mert nem akarta, hogy valamilyen szerencsétlen módon megfojtsd vele magad. Most mit kell ezen problémázni??
20N
15/19 anonim válasza:
Na, én meg teljesen éber állapotban a szemetesbe dobtam a fehérneműimet, nem a szennyesbe és reggel csak pislogtam, amikor valamit ki akartam dobni, hogy az mégis mit keres ott? :D
16/19 anonim válasza:
Ilyen már velem is, mindig pólóban alszok, de reggel úgy ébredtem, hogy nem volt rajtam, megijedtem, mivel semmire se emlékeztem és hosszas gondolkodás után eszembe jutott, hogy melegem volt, ezért levettem.
Ha apukád lett volna, vagy valaki más, akkor nem lenne meg.
17/19 anonim válasza:
Könnyen meglehet, hogy az előző válaszért tette fel a kérdést, hogy valami izgit halljon. :D
18/19 anonim válasza:
Nekem egyszer barátnőm mesélte hogy fülhallgatóval aludt el, éjszaka felkelt, zavarta a zene és kettéharapta a fülhallgatója zsinórját, ahelyett hogy kivette volna a füléből és ledobta volna a földre. :-D Van ilyen...
19/19 A kérdező kommentje:
Nem az ilyen hülye valszokart tettem ki.:D amúgy az a fulhallgatos durva.
2012. máj. 20. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!