Szerintetek apa vehette le a nyakláncomat? És miért?
Figyelt kérdés
Este 1 óra fele feküdtem, le amikor apa már aludt. Reggel 6-kor, vagy 5-kor kelt, nem tudom. Van egy kicsi, vékony arany nyakláncom. Abba aludtam. A fejemről nem tud lejönni. Reggel az ágyam mellett volt, és nem úgy volt becsatolva, ahogy én szoktam, hanem a lánc volt beakaszva a csatba. csak úgy oda volt dobva. Ilyen még sose volt, nem tudom mire véljem.2012. máj. 20. 09:48
1/19 anonim válasza:
Mégis miért vette volna le? És ha levette miért rakta volna oda? Simán leesett, nem kell túlkombinálni mindent...
2/19 A kérdező kommentje:
De nem fér át rajta a fejem!
2012. máj. 20. 09:50
3/19 anonim válasza:
Lehet, hogy álmodban csiklandozta a nyakadat és te magad vetted le. De mivel kótyagos voltál (mármint félig aludtál) nem emlékszel rá.
4/19 A kérdező kommentje:
Az lehet. De akkor nem értem magamat, miért szarakodtam a visszakapcsolással.:DD
2012. máj. 20. 09:53
5/19 anonim válasza:
Mert automatikusan cselekedtél, ilyenkor nem gondolkodik az ember, felkel és csinálja a dolgokat :D Nem emlékszik rá reggel aztán.
6/19 anonim válasza:
Nem veszett el,nem lett semmi baja!Miért nem kérdezed meg apudat?????????????????Mások ebben nem tudnak segíteni,mert ott se voltak,amikor aludtál!!!!
7/19 anonim válasza:
Így van. Azért kapcsoltad vissza, mert tudtad, hogy a láncot be kell kapcsolni. Az már más, hogy hogyan sikerült. :)
8/19 anonim válasza:
Szted apukád azért felkelt hajnalban, hogy levegye, majd visszacsatolja a láncodat és odarakta az ágyadra??? Semmi értelme..
Ha ő vette volna le, tuti hogy nem kezdi el visszacsatolni a sötétben, vagy elvitte volna..
(YY)
9/19 A kérdező kommentje:
Csak atért gondoltam apára, mert nem emlékeztem rá, hogy én voltam. De köszi a válaszokat.:)
2012. máj. 20. 10:04
10/19 anonim válasza:
Szerintem is te vetted le csak fél álomba voltál és nem emlékeztél rá ahogyan sokan is írták már. Emiatt ne idegeskedj van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!