Húgom már nem normális! Mit tegyünk vele?
Sziasztok!
Tesóm már nem normális,állandóan elszökik otthonról,meg se kérdezi,hogy elmehet e valahova... Egész héten 7-kor ér haza,mellesleg nem is abban a városban van,ahol mi élünk(suli miatt).Pl.: tegnap be kellett érte mennünk,mivel részeg volt és a buszt is lekéste(10:30-kor értünk haza!) Mellesleg barátom is itt volt,haláli ciki volt. Apám szinte alkoholista,minden nap piál. Ma is be volt rúgva,ez is tiszta ciki már.
De térjünk is vissza tesómhoz. Volt már pszichológusnál,semmit nem használt,csak engem emlegetett,de mostanában jóban vagyunk(eddig nem nagyon voltunk jóban) Jegyei is rosszak,szinte megbukik,alig megy át kettessel a 9.-be,le is sz*rja...Ha újra pszichológushoz kéne mennie,el se menne,mindig csak lóg,rendes haverjai alig vannak,csak ilyen pernahajderek... Van egy pasija,az is 18! éves...
Volt,hogy cigányokkal barátkozott,persze nem a legjobbakkal... -.-
Mit tegyünk vele? Ha így folytatja,börtönbe kerül,vagy 15 évesen gyereke lesz!
U.i.: Nem voltam ilyen,rólam példát se vehetett,volt,hogy anyum szinte csak vele foglalkozott,de az se jó,akkor is szökdösött,már pofont is kapott,azt is lesz*rta...(3-an vagyunk tesók,így nem is mehet ez a csak vele foglalkozás)
Én 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!