Hogyan változtassunk ezen a helyzeten?
Figyelt kérdés
A férjem rajtam vezeti le a munkahelyén felgyülemlett feszültségeit. Nagyon nehéz helyzetben van, tudom, ráadásul egy lukban lakik, mert még nem tudott a lakhelyünkhöz közeli állást találni. Mit tegyünk, hogy ne rajtam csattanjon. Ez neki is rossz meg nekem is. Tanácsok?2012. máj. 18. 13:22
1/2 anonim válasza:
Ismeretlenül és röviden csak annyit, hogy segíts neki, hogy együtt megtaláljátok a kiutat ebből a helyzetből.
2/2 anonim válasza:
Egyszerűen mondd meg, hogy ezt nem tűröd, és kész!
Ez nem az a kategória, mikor valaki nyafog, hogy "A párom 12 órát dolgozik, és este nincs kedve dumcsizni, romantikázni. Szerintetek elváljak?"
Ez bántalmazás.
Bármilyen feszült is valaki, nem SZABAD, hogy ezért mást bántson és gyötörjön.
Nem vagy boxzsák, akit feszültség miatt meg lehet rugdosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!