Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elvennétek egy olyan nőt,...

Ti elvennétek egy olyan nőt, aki fiatalabb korában erotikus munkát végzett?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm régen erotikus masszázzsal foglalkozott és néha lefeküdt pár milliomos pasival alkalmanként 2-3 száz ezerért. Ezeket ő mondta el és a vőlegénye is tud erről és így is elvenné, bár először kiakadt. Ti mit gondoltok erről?
2012. máj. 18. 12:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%
Kéne a francnak egy undorító szajha.
2012. máj. 18. 12:58
 12/19 anonim ***** válasza:
61%

Én nő vagyok.

Ha férfi volnék, szerintem akkor is azt gondolnám, hogy abban az esetben, ha lezárta a múltat, igen, elvenném.

Igaz, amit valaki írt, nem tudjuk, hogy kinek hány partnere volt, olyannak is lehetett sok, aki nem pénzért csinálta.

2012. máj. 18. 12:59
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Simán elvenném. Gondolom az ágyban sokat tud a csaj ha sokat fizettek érte valaha. Másrészt mindenkinek van múltja, annak is lehet az csúnya, akinek nem derül fény rá. A múlt az múlt, a jelen meg jelen. Max ha megszorulnak a csaj beveti magát és helyrebillenek:-) CSak vicc volt.
2012. máj. 18. 13:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Mivel a srác nem milliomos, csak egy egyszerű művészpalánta, ezért mondta neki, hogy ha ennyi ideje vele van, akkor tudja, hogy őt szereti és már soha nem menne bele ilyesmibe. És ezért nem volt ebből náluk szakítás, meg a srác is eléggé odavan érte, mert egy elég szép nő, meg okos. Viszont kíváncsi voltam, hogy ezt más is tolerálná-e, de akkor a többség tényleg igen.
2012. máj. 18. 13:25
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, ott van az, hogy már csinálta mikor nem volt pénze, mi a garancia, hogy nem csinálja megint, ha megszorul? Azért nagy a kÍsértés. Ja és aki, Írja, hogy ugyanaz, mintha több pasival lefeküdt volna, hát nem egészen. Az egyiket vággyal teszi, a másikat undorral.
2012. máj. 18. 13:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Több mindentől függ. A ti esetetekben (vagyis az ismerősöd esetében:) ) gondolom arról van szó, hogy nagyon szeretik egymást, és akit szeretünk, annak ugye több mindent elnézünk. Ha az elején kiderül róla, talán teljesen máshogy alakulnak a dolgok.
2012. máj. 18. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha erotikus masszázst végzett,annak keretein belül nem feküdhetett le mással. Ha megtette,az már nem ezt a fogalomkört takarja. Nagy általánosságban ezek a nők gyönyörűek, lehet velük bármiről beszélni, fontos nekik a pénz, a szexualitás, és a csillogás. Az utcán az utóbbi 3 tulajdonsággal rendelkezőkből is van bőven,de azok meg az első kettőt nem hordozzák. Szubjektív dolog, van,aki képes elfogadni ezt, van,aki nem.
2012. máj. 18. 13:55
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem simán!A nő ebből élt, ennek nincs köze a hűséghez. Biztosan szép, okos nő lehet, és még igényes is, ha ennyit fizettek érte.

A mai pasikkal van inkább baj, mindenkivel lefekszenek ingyen, szóval inkább a pasik az ótvaros hímri*bik...

2012. máj. 18. 16:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

15-nek igaza van.

Akinek fizettek több százezret egy dugásért, az nem egy könnyen szokik le az ilyenről, főleg, hogy a pasi ahogy olvasom csóró művészpalánta. Most szereti imádja őt a nő, de mi lesz 2 év múlva, mikor nincs drága nyaralás, meg drága ruhák. Valamiért elvállalta a szexet pénzért, SOK pénzért, és nem gondolnám, hogy azért tette, mert azt mindet egy alapítványnak adta. Szóval lehettek és vannak is igényei anyagi téren, még hozzá nem is átlagos gondolom.

De az információ igen kevés, mert ez attól is függ mit csinál most a nő, ha sikeres vállalkozása lett közben és abból dől a lé, akkor már más a helyzet. Meg ha a pasi is gazdag lenne.

Általában kutyából nem lesz szalonka. :-) Tisztelet a kivételnek.

2012. máj. 18. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!