Ti elvennétek egy olyan nőt, aki fiatalabb korában erotikus munkát végzett?
Én nő vagyok.
Ha férfi volnék, szerintem akkor is azt gondolnám, hogy abban az esetben, ha lezárta a múltat, igen, elvenném.
Igaz, amit valaki írt, nem tudjuk, hogy kinek hány partnere volt, olyannak is lehetett sok, aki nem pénzért csinálta.
Szerintem simán!A nő ebből élt, ennek nincs köze a hűséghez. Biztosan szép, okos nő lehet, és még igényes is, ha ennyit fizettek érte.
A mai pasikkal van inkább baj, mindenkivel lefekszenek ingyen, szóval inkább a pasik az ótvaros hímri*bik...
15-nek igaza van.
Akinek fizettek több százezret egy dugásért, az nem egy könnyen szokik le az ilyenről, főleg, hogy a pasi ahogy olvasom csóró művészpalánta. Most szereti imádja őt a nő, de mi lesz 2 év múlva, mikor nincs drága nyaralás, meg drága ruhák. Valamiért elvállalta a szexet pénzért, SOK pénzért, és nem gondolnám, hogy azért tette, mert azt mindet egy alapítványnak adta. Szóval lehettek és vannak is igényei anyagi téren, még hozzá nem is átlagos gondolom.
De az információ igen kevés, mert ez attól is függ mit csinál most a nő, ha sikeres vállalkozása lett közben és abból dől a lé, akkor már más a helyzet. Meg ha a pasi is gazdag lenne.
Általában kutyából nem lesz szalonka. :-) Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!