A párom családja új családtagot "kiközösít". Mit tehetnék?
nos ők 3-an testvérek.
én az egyikük menyasszonya vagyok.
sokszor lenézően éreztetik velem - ill. konkrétan mondják, amikor összejövünk, hogy természetesen én is ott lehetek, mert a családhoz tartozom.
nos. mi az, hogy ott lehetek?? miért ne lehetnék? miért kell úgy tenni, mintha kegyességből meg lenne engedve?
a másik tesójuk feleségéhez(gyerek is van) is így állnak, ha valami nem tetszik nekik, elvárják, hogy az "meghunyászkodjon".
múltkor a feleség lecsapta a telefont az egyik tesónak, amire a párom közölte, hogy attól, hogy feleség, kezd már elszállni magától, hogy képzeli...mellesleg a vitában én neki adok igazat.
Szóval ez a 3 testvér úgy kezel egy új nagybetűkkel családtagot, mint egy idegen betolakodót.
A családi összejöveteleken is mintha vmi hierarchia rendszer lenne.
egymással el vannak, de speciel tőlem ha megkérdezik hogy vagyok, 1 mondatom után már nem is rám figyelnek.
Pár perc múlva meg megkapom, bocsi, mit is mondtál? de legtöbbször csak simán félbevágnak és azzal le is van zárva.
a páromról meg ne is beszéljünk, képes a családja előtt leoltani engem. pl amikor el kezdtem mesélni, hogy egy nagy cégnél dolgozom, közbevágott, hogy nem is nagy...
mit tehetek én ez ellen? egy egész klánnal szemben?
és mellesleg a tesójuk az eljegyzés bejelentésénél csak nekem gratulált, a tesójának nem, jó hangosan.
lehet egy karakánabb nő el tudna érni valamit.
de van egy olyan érzésem, ők nem ilyen egyéniséget választanak maguknak,nem véletlenül kerülhettem én se a képbe...
ó de nehéz normális párt találni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!