Más is találkozott már ilyen felfogású férfiakkal?
Van egy kollégám, jóképű, sikeres, ért a nők nyelvén, kicsit beképzelt is.
Beszélgetni szoktam vele, ő közeledni is próbál, engem mint férfi hidegen hagy, de haverként egész jó társaság. Elmesélte, hogy van egy egyszerű (ő fogalmazott így) felesége, aki nem dolgozik, háztartást vezet, meg majd gyereket nevel, ha lesz nekik. Ő az elején leszögezte, hogy nem nagyon lesz vele együtt, ha úgy adódik szeretőt is tart majd, mert megeshet, hogy szerelmes lesz (a feleségébe nem az). Azt mondta, ezt mind tisztázta a nővel az elején, cserébe neki nem kell dolgozni, eltartja, csak otthon minden legyen rendben.
Tegnap megjegyezte nekem, hogy nekünk kettőnknek milyen helyes gyerekünk lenne, csak szóljak, ha akarok egyet, és elhívott a nyaralójába egy hétvégi "kötetlen" szórakozásra. Visszautasítottam, engem taszít az ilyesmi, de most komolyan, ilyen ember nem csak a filmekben van?!
"Nekem ez magas."
Inkább túl alacsony.
"Nekem ez magas."
Inkább túl alacsony.
Ezt meg hogy érted?
Nem bizony. Ilyen, és ettől durvább esetek a valóságban is előfordulnak.
Sajnos ezen én csak szomorkodni tudok. Ezt hozta a 21- század, örüljünk neki.
van ilyen :) asszonykának jó h van egy sikeres,jóképű férje,aki eltartja. neki meg egy odaadó feleség,és majd anya. kölcsönösen megadják a másiknak a tökéletes család látszatát. mellette meg fűvel-fával,gondolom asszonyka is. van akinek ez pont jó így.
egy ismerősöm belezúgott egy pilótába anno. a pasi semvolt közömbös,de megmondta neki,h ő biza csajozós,ő em bír ellenállni,és folyton hódít,mint a tengerészek: minden kikötőben van egy csaja. a csaj közölte vele,h neki csak az számít ha mikor vele van jól bánjon vele és a majdani gyerekeikkel. és elvette. a csaj nagyon bírja h pilóta a férje,aki nagyon jól nézni és sokat keres,de ha elmegy otthonról kizárja a gondolataiból h mit csinálhat. a pasi meg büszke a szuper asszonykájára, a tipptopp házára, a helyes gyerekeire. szóval van ilyen nem is egy
ma 15:09
És szerinted később is jó lesz nekik? Nem tudom, én belegondoltam magamat ebbe a helyzetbe, és egyből az jutott eszembe, hogy: "ÉS? Mi lesz később? Végigkeféltem az életem, gyereket szültem, és ennyi. Messziről nem ismerem azt, hogy szerelemből házasodni." A pasinak biztos később is jó lesz. Na de a nőnek?
Azért te kérdező is megérnél egy elemzést ebben a sztoriban.
Érdeklödsz, beszélgetsz, mindent tudsz, a sötét kis ágytitkokat is és mikor elhivnak dugni akkor rácsodálkozol a világra. Elszaladsz ide kiírni a kérdésed. Ami újfent róla szól.
Körülötte forog az agyad.
Pont fél perc alatt moshatnád le a varázsát. Amikor belekezd a sztorijaiba csak annyit kellene mondanod:
- Nem érdekel.
De te ezt nem teszed, inkább leszel a partnere ebben, pedig nélküled ez az egész pont semmit nem ér, de te nagyon is élvezed ezt a szerepet.
Őszintén, ezek után, mi a fenét csodálkozol? Ami még ennél is fontosabb, most már rajta is átlépnél ahogy eddig a feleségén tetted, már rá is kiabálsz messziröl: "jaj, meg akar dugni!"
Holnap ki lesz a gonosz, én? Vagy az egész gyakorikérdések.hu? Egy biztos, te sosem.
Vajon te mikor kerülsz górcső alá?
"Ezt hozta a 21- század, örüljünk neki."
Mert az elmúlt ötezer évben nyilván egyszer sem fordult elő, hogy házas ember félrekefélt, vagy hogy nő pénzért ment hozzá olyan pasihoz, aki aztán megcsalta... Ez a fránya 21. század...
Különben szerintem megérdemlik egymást ő meg a felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!