Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha a feleségetek...

Férfiak! Ha a feleségetek felhizik 68 kilóra akkor már kevésbé tetszik? Nagyon gáz egy 68 kilós nő? 170 cmhez. Előtte 60.

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 20:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hány éves, meg hogy miért hízott meg?
2012. máj. 16. 07:22
 12/20 anonim ***** válasza:

170 centihez 68 kiló jó.

170 centi vagyok én is,megismerkedéskor 50kiló voltam,csontsovány (stresszes életmód).

Vele nyugi lett,hiztam szépen (előtte nem sikerült hizókúrával sem),60 kiló lettem,végre nem zörögtek a csontjaim.

Aztán 65,van rajtam mit fogni,van mellem is végre.

Párhavonta állok mérlegen,64-68 között szokott mutatni,jól érzem magam a bőrömben.

tudod mit mond párom? Hogy le ne fogyjak,végre nem vagyok beesettarcú és vézna,mert 60 kiló alatt egészségtelennek néztem ki...

(nem,nem szereti a kövér nőket,sokat edz ő is,hasam együtt edzettük,hogy 15 kiló hizással se legyen pocakom)

2012. máj. 16. 09:04
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Ha a feleség rákban megbetegszik, és emiatt le kell vágni az egyik mellét, de felgyógyul és fél mellel még él 50 évet, akkor elhagyod? Ha a férjed t.két ellövik a háborúban, és soha többé nem tud nem életet élni veled klasszikus és hagyományos módon, akkor elhagyod?

Ha a feleséged nem képes egy gyereket kihordani, akkor elhagyod? Ha a férjed autóbalesetet szenved és béna lesz a lába, akkor elhagyod? Lecseréléed egy jobbra? Mint egy tárgyat?

Jóban és rosszban - erről szól a házasság, nem pedig egy nap habos-babos tündibündi rózsaszínű ködről.

Ha szeretem a feleségem, és tudom, hogy a 8-10 kg nem tunyaság vagy zabarohamok miatt került rá, akkor eszembe sem jut az, hogy tetszik vagy sem. Van, amikor az ember úgy hízik, hogy nem tehet róla (pl. meghalnak a szülei (mint nekem) depressziós lesz és nyugtatókat kell szednie évekig).

Az emberek változnak. Van, aki meghízik, van, aki lefogy, aztán jönnek a ráncok, az ősz haj, a protkó. Kirúgod? Lecseréled egy 20-asra?

2012. máj. 16. 09:09
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
13-as: nem kellene ennyire kisarkítani. Te csak olyan ellenpéldát hoztál fel, ami olyan változást ír le, amire nem tehet az ember. Nem tehet a betegségről, depresszióról és az öregedésről sem. Azonban ha valaki tehet arról, hogy hízik 5-10-20 kilót, akkor ne vesse a párja szemére, ha már nem tetszik neki. Nem hiszem, hogy ezt a kérdést ilyen szinten túl kellene dramatizálni... A kérdező felszedett 8 kilót, feltehetőleg nem terhesség és nem betegség következtében (mivel azt írta volna), így ne csodálkozzon, ha a férje már nem tartja annyira kívánatosnak (ami megint csak nem azt jelenti, hogy elhagyná). De tény, hogy nincs jogunk elvárni a párunktól, hogy tetsszünk neki 10 kilóval többel is, amit egyébként kisebb/nagyobb energiabefektetéssel le is adhatnánk.
2012. máj. 16. 10:24
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

8 kiló nem a világ vége, nem 25 kilóról van szó, amikor a vékony nőből egy malac lett.

8 kiló ide vagy oda, nem annyira nagy ügy, ezen kár problémázni a férfinek is, de a nőnek is.

Aki igazán szereti a másikat, az nem szabad, hogy kiakadjon 8 kiló fölöslegen, ami nem is fölösleg, mert 170 centihez ez még pont jó.

2012. máj. 16. 10:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Uramisten...

Én 172 cm vagyok és egy időben 80 kg voltam, aztán elkezdtem sportolni és lementem 56 kilóra. Érdekes, amikor lefogytam, feleannyi pasi nem udvarolt nekem, mint amikor volt feleslegem. Mondjuk szerencsém volt, mert egyenletesen oszlott el rajtam. Volt cicim, volt fenekem.

8 kiló hízás még nem a világ vége! Főleg úgy, hogy 170 cm magas vagy, tehát nem vagy alacsony, így nem feltűnő ez a néhány plusz kiló. Ha zavar, akkor sem kell koplalnod, hülye divatdiétákat követned. Egy kis mozgás hetente 3-4 alkalommal, futás, vagy csak egyszerűen séta, otthoni torna vagy bicajozás és pikk-pakk el fog tűnni.

27/L

2012. máj. 16. 10:55
 17/20 anonim ***** válasza:
10%
igen, gáz. Kapja össze magát: diétázzon és sportoltjon!
2012. máj. 16. 12:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigy alulmüködés miatt amugy. Torna megvan heti 4x s este 6 utan nincs evés
2012. máj. 16. 18:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Szóval betegség miatt, tehát nem gáz. Arra szedi, szeded a gyógyszert, marad a torna-diéta, és végre fogyni fog(sz).

Én már csak tudom, mert pont ez a szitu nálam.

2012. máj. 16. 18:25
 20/20 A kérdező kommentje:
Letroxot irt az orvos. Utolso te mennyi idő mulva fogytal?egyebkent direkt nem irtam ki az elejen hogy miert törtent a hizas. Mert ha az ember a kornyezetben azt mondja hogy hormon miatt es keveset eszik mindjart azt mondjak persze mindenki erre hivatkozik es nem kene enni.
2012. máj. 16. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!