Melyiket választanátok?
Ezek egyike sem valami jó. Találni kell egy 4. opciót: külön költözni a szülőktől önálló albérletbe például, lehetőleg olcsóba, de ami mégis fel van szerelve az alap dolgokkal.
Szerintem :)
Ha tudod a választ, akkor miért kérsz tanácsot? Szerintem ezek közül egy normális ember lehetőleg egyiket sem szívesen választaná. Vegyük sorra:
1. főként roma szomszédok, tapasztalatból mondom, hogy mindig lesz balhé, lopás, hangoskodás, el se mertek majd menni nyaralni, mert kipakolják a házat
2. a tanyával még nem is lenne gond, vannak akik kimondottan az ilyen nyugis helyekre vágynak, viszont egy anyós aki tele van adóssággal, tuti tönkreteszi az életeteket
3. szülőkkel egyáltalán nem egészséges együtt lakni, mindenkinek megvan a saját rigolyája, ráadásul ott nektek kell hozzájuk alkalmazkodni, soha nem érezné a párod az otthonának
4. szedjétek össze magatokat, dolgozzatok mind a ketten és béreljetek egy kis lakást alacsony rezsivel.
1: cirkusz, költség, kockázatok
2: cirkusz, fáradság
3: cirkusz
Szerintem a harmadik a legkisebb rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!