Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok?

Baranka kérdése:

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Ezek közül melyik helyen laknál szívesebben? 1: adott egy hely ahol semmit nem kell fizetned (rezsi, albérlet stb.) csak lakj ott de neked kellene felújítanod a-tól z-ig és .oma szomszédaid lennének főként. 2: anyós tanyáján 3 kilométerre mindentől, állatokkal, nagy területtel, rengeteg adósággal, és anyós zsarolásával (párodat zsarolná). Vagy 3: a szüleidnél akik azt mondják a párodra, hogy lusta mert a szabadnapjain szeret néha tovább pihenni.

2012. máj. 15. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek egyike sem valami jó. Találni kell egy 4. opciót: külön költözni a szülőktől önálló albérletbe például, lehetőleg olcsóba, de ami mégis fel van szerelve az alap dolgokkal.

Szerintem :)

2012. máj. 15. 13:40
 2/7 anonim válasza:
Hm.inkabb kulon a tol z ig fel ujjitanam.nem szola nem pofazna senki akk h mit csinalsz h csinalod tovabb alszol nem alszol.......ez az en velemenyem.
2012. máj. 15. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod a választ, akkor miért kérsz tanácsot? Szerintem ezek közül egy normális ember lehetőleg egyiket sem szívesen választaná. Vegyük sorra:

1. főként roma szomszédok, tapasztalatból mondom, hogy mindig lesz balhé, lopás, hangoskodás, el se mertek majd menni nyaralni, mert kipakolják a házat

2. a tanyával még nem is lenne gond, vannak akik kimondottan az ilyen nyugis helyekre vágynak, viszont egy anyós aki tele van adóssággal, tuti tönkreteszi az életeteket

3. szülőkkel egyáltalán nem egészséges együtt lakni, mindenkinek megvan a saját rigolyája, ráadásul ott nektek kell hozzájuk alkalmazkodni, soha nem érezné a párod az otthonának

4. szedjétek össze magatokat, dolgozzatok mind a ketten és béreljetek egy kis lakást alacsony rezsivel.

2012. máj. 15. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:

1: cirkusz, költség, kockázatok

2: cirkusz, fáradság

3: cirkusz

Szerintem a harmadik a legkisebb rossz.

2012. máj. 15. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod sokat dolgozik, és a szabadnapján szeret pihenni, semmi féleképpen ne válaszd az elsőt. A második, és a harmadik magáért beszél, hogy nem. Marad a 4. választási lehetőség, az albérlet.
2012. máj. 15. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én az első opciót választanám.Attól még megteremthetném magamnak a nyugodt környezetet,hogy a szomszédaim romák.Ráadásul a sajátomban laknék,ahol nem lenne gondom másra,csak a felújításra,az meg szép apránként is kivitelezhető,és legalább elmondhatnám azt,hogy a saját erőmből csináltam,az én érdemem.
2012. máj. 15. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem,az életembe sem szólna bele senki,ami plusz pont,és elsődleges szempont.
2012. máj. 15. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!