Szerintetek ez az ajándék mennyire lenne jó?
A párommal 5 hónapja leszünk már együtt, mikor a születésnapja lesz. Gondoltam, veszek egy nagy fotoalbumot, olyat, amibe szabadon lehet kreativoskodni (beleragasztod a fotot ahogy akarod, nem ilyen bedugos).. és akkor azt kapná szülinapra.
Viszont tegnap néztem a képeket, és kb olyan 15 képem van eddig rólunk/róla...
Szerintetek mennyire lenne jó ötlet? Én szívesen adnám, s nem gondolok most arra, hogy mi van ha szakítunk. (na jó most gondoltam, de ezen kívül nem)
Szerintetek? (Még van egy hónap addig, biztosan lesznek még képek a nyaralásból)
de most, igen. Épp ez az, hogy én ismerem a páromat. Mondtam neki, hogy hát kérdeztem itt a népet, és hát azt mondtátok, hogy ez túl csöpögős. Meg, hogy tipikus női ötlet. (nem mondtam meg neki, hogy mi a kérdés tárgya) Erre azt mondta, hogy de ő romantikus lélek, és biztosan örülni fog neki. Aztán megkérdeztem egy ismerőst is, persze nő... és azt mondta, hogy ez tök aranyos (ő is ismeri a Páromat).
A Póló kilőve, azt mondta rá, mikor napközben beszéltem vele, hogy mindent, csak pólót ne. (az öccse egy gyufaszál, és egyszer kapott egy pólót, amin az állt, hogy gyilkos vagyok ^^, azóta hallani nem akar az ilyenekről...)
Határidőnaplóra nem igazán van szüksége. Gravirozott cuccra sem nagyon, pénztárcája van, és szereti, a sétás ötlet nem egészen megoldható - főként mert nekem az :D a túl csöpögős. :) (Nem megbántás volt!!!!!!!)
Közös bekeretezett kép: Hát, még nincs olyan, amire azt mondanám, hogy na! Ez igen! Ezt akarom...
Most kérdeztem meg két fiú ismerőst (33/24) és azt mondták, hogy aranyos, jópofa, és hogy örülnének neki.
Amúgy az alanyok 21/L és 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!