Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szamomra sertő de mert is...

Ez szamomra sertő de mert is kaptam?

Figyelt kérdés
anyukammal az uj baratjahoz költöztünk. A 9eves kislanyaval super a kapcsolatom de a szülőknek nem tetszik. A kislany az ölembe ül pusit ad es szeretlek batyokam. Ha megyünk valahova fogja a kezem es boldog. Azt mondta a bacsi h miota meghaltak a szulei es o neveli a kis unokat nem volt ilyen boldog mint amiota talalkoztunk. Szeretem a hugocskam de nem ertem mert baj. Ha azt mondanam ennek a tundernek hogy nem ulhet az ölembe,h nem ölelgetjük egymast lelkileg ősszetörne 3nap alat nagyon megszerettuk egymast,olyan mintha a lanyom lenne. Ami furi de tetszik. 18f
2012. máj. 14. 01:00
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nem teljesen tiszták a családi viszonyok.(bár lehet csak késő van) Azt írod, hogy a szülőknek nem tetszik, aztán meg azt, hogy meghaltak a szülei és a "bácsi" neveli. Ki a bácsi? és akkor nem anyukád új barátja az apukája? és ki neveli?

hogy a kérdésedre is válaszolják, Te ezt ártatlannak szánod, de Ők féltik és rosszat látnak benne.

2012. máj. 14. 01:14
 2/10 A kérdező kommentje:
a bacsi aki neveli a papaja,mert meghaltak a kislay szülei. Meg anyukam. Vagyis akkor pedofilnek neznek ezek fasza. Ilyenkor mit tegyek?
2012. máj. 14. 01:19
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

(A bácsi és az anyukád barátja az ugyanaz a személy? Én ezt hámoztam ki.)

A gond egyébként az, hogy egy 18 éves fiú egy idegen 9 éves lányt ne ültessen az ölébe! 9 évesen a saját húgod sem igen ülne már az öledbe, meg az akkor is teljesen más lenne. Teljesen igaza van annak, aki nem nézi jó szemmel!

2012. máj. 14. 01:20
 4/10 anonim ***** válasza:

#2-re, a#3-as vagyok.

Hát erre gondoltam én is, hogy a látszat ez, csak nem akartam a pedofil szót használni.

Azonkívül egy nagyapa egy fokkal érzékenyebb is az ilyesmire a kis unokájával kapcsolatban.

Szerinted mikor lenne az a pillanat, amikor már nem ülne az öledbe? Egyik napról a másikra?

2012. máj. 14. 01:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon félti, ami valahol érthető is, főleg hogy a szülőket is elvesztette. Próbáld kicsit tartani a távolságot, mármint szeresd, de azért 18 évesen már tudod, mi lehet félreérthető és olyat ne csinálj. Pl. ne az öledbe ültesd, max. a térdedre, az ok, hogy megfogod a kezét az utcán, de érted, úgy általában vigyázz, hogy hogy "nyúlsz hozzá".
2012. máj. 14. 01:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Most anyukád a kislány nagypapájával költözött össze?
2012. máj. 14. 07:07
 7/10 anonim ***** válasza:

"a bacsi aki neveli a papaja,mert meghaltak a kislay szülei."

"A 9eves kislanyaval super a kapcsolatom de a szülőknek nem tetszik. "

Ez kissé ellentmondás, de hogy a kérdésedre válaszoljak: 18 éves fiúnak a csajokon jár az esze,nem pedig egy 9 éves kislányt pátyolgat, akit 3 nap alatt úgy megszeretett, mintha a húga lenne. Szóval jogosan féltik.

2012. máj. 14. 07:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez egy egészséges féltés. Sajnos már egy ideje a szenzációhajhász média hatására minden férfi "pedofilgyanús". (Persze jobb félni, mint megijedni.)

A kisfiammal játszótéren voltam. Amíg ő a homokozóban játszott, én leültem egy padra, és olvastam. Egyszer csak körbe vettek aggódó szülők, és felelősségre vontak, hogy mit keresek ott. Szerencsémre a gyerek akkor jött oda hozzám.

Visszatérve a kérdésre: Megértelek, egy 9 éves kisgyereket nem lehet nem szeretni. Ahhoz viszont már elég nagy hogy megértse, az amit csinál, félreérthető. Az előzmények ismeretében, nem volt lehetősége a szerepleosztás megtanulására. 10-11 éves korára már magától kialakul a természetes szemérmesség, és magától tartani fogja a távolságot. Attól még ugyanúgy szeretni fogjátok egymást.

Te vagy a "felnőtt", gondolj arra, ha a te kislányod lenne, nem féltenéd?

2012. máj. 14. 08:54
 9/10 A kérdező kommentje:

igen. anyukám a kislány napapájával költözött össze,

Rendben megteszem amit tanácsoltok. De amikor voltunk a templomban, a pap én és a kislány ott az atya a feltétel nélküli szeretetről,arról,hogy szeressük egymást önzetlenül é ne gondoljunk rosszra erről beszélt. A csajokon jobban mondva a barátnőmön is jár az agyam de mivel félig roma nemzetiségű vagyok anyukám részéről barátnőm anyja eltiltott minket. Párom pedig az anyukáját választott, Az anyja meg az élettársát. Leszarja barátnőmet..stb ez van. Én bármit teszek a vége mindig rossz :( mért?...

2012. máj. 14. 09:31
 10/10 A kérdező kommentje:
elnézést a papa a kislány és én
2012. máj. 14. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!