Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Probléma ha 22 évesen nem...

Probléma ha 22 évesen nem keresek épp kapcsolatot, hanem magamra koncentrálok?

Figyelt kérdés

Furán néznek rám az ismerőseim amiért nem töröm a fejem családon, pasin, egyéb ilyen dolgokon. Pár hónapja csak, hogy vége lett egy több éves kapcsolatomnak, most úgy érzem magammal akarok foglalkozni. Egyetemre járok, mellette részmunkaidőben dolgozom, nem szeretnék kapcsolatot. De egyesek szerint ki fogok futni az időből. Én nem értem, miért futnék ki? Nem ráérek még pár évet ilyenekkel foglalkozni? Fel szeretnék építeni egy karriert magamnak.

Vélemények?

2012. máj. 13. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj.Kell ilyen ember,meg olyan ember is.Nem jó,ha mindenki egyforma.Bár nem mondanám,hogy megértelek,mert én majd meghalok azért,hogy végre szeressen valaki.És ennek már 2,5 éve.
2012. máj. 13. 20:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is 22 éves vagyok.

Nekem mondjuk már évek óta nem volt kapcsolatom, eléggé magamba zárkózó vagyok, nehezen nyílok meg. És emiatt nehezen is alakítok ki kapcsolatot bárkivel.

Ez a kifutok az időből dolog nekem sokszor eszembe jut. Mert alapjában vége fiatal vagyok persze, de én pl fiatalon is akarok szülni majd. És fura érzés tört pont ma rám mikor az egyik ismerős lány, aki 25 éves, találkozásunkkor mondta hogy 3 hónap múlva szül, megint másnak pár napja született babája, és most rakta fel face-re a képeket, meg csomó korombeli terhes most. És az jár a fejemben hogy vajon melyik a jobb. Családot alapítani most, vagy dolgozni....

2012. máj. 13. 21:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj,főleg ha egy kapcsolaton vagy túl.Ezt még le kell zárnod magadban,amihez idő kell.Koncentrálj a tanulásra,hiszen a jövőd múlik rajta.25 éves vagyok,másfél éve nincs senkim,de nem azért mert nem lennék túl az illetőn.Nem érdekel és nem vonz egy kapcsolat,ahhoz pedig túl elfoglalt vagyok(3 műszakban dolgozok),hogy társat keressek.Nekem is mondták már,hogy kifutok az időből.És?Lesz@rom,hogy ki mit gondol,nem óhajtom mások elvárásai alapján alakítani az életemet.Tedd te is ezt,törődj magaddal,szórakozz kicsit,tanulj.A többi meg majd jön.A lényeg,hogy ne görcsölj semmin.25/N
2012. máj. 14. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!