Tegnap éjjel beborozva jelentkeztem a Magyar Gárdába.
Feleségem kikattant, mint a sezlonyrugó! Mit tegyek?
11/20 anonim válasza:
2009. jún. 25. 21:01
12/20 A kérdező kommentje:
Éppenhogy nem. Különben nem írnám ki ide! Kedves előző, a leveled célt tévesztett!
13/20 A kérdező kommentje:
Én meg vagyok győződve, hogy Magyarországnak az EU-tagság ellenére szüksége van egy olyan seregre, ami annak idején a Honvédség volt. E pillanatban ezt az erőt a Magyar Gárda képviseli a leghívebben!
Próbáld meg elmondani az érveidet a feleségednek, hogy miért is szimpatizálsz a MG-val. Mi mindig azt csináljuk a férjemmel, hogy megpróbáljuk egymást meggyőzni, aztán aki nyer, az nyer. Ha így nem jutunk dűlőre, akkor valamelyikőnk enged. Én ebben a helyzetben rád hagynám a dolgot. Végülis nem őt kényszerítetted, hogy belépjen, hanem te léptél be. Nem igazán értem mi a baja ezzel. Hozzáteszem teljesen más pártállásúak vagyunk a párommal, de ebből még soha nem volt vita. Egyszerűen jobb témánk is van a politikánál. Nektek is ezt ajánlom, ha nem tudtok megegyezni.
2009. jún. 25. 23:18
Most, hogy bevallottad, hogy nyilas buzeráns vagy, s a büdösparaszt-jelmezes, árpádrongyos félanalfabéta fiúk vonzanak, nem marad más hátra, mint elválnod és beköltözni a cuki fiúkkal egy közös laktanyába, ahol majd WaSS Albínó háborús bűnös gyilkos ponyvairó szobra előtt fogtok közösön csoportszexelni, közben a székelynyilashimnuszt énekelve.
2009. jún. 26. 10:48
16/20 anonim válasza:
Magyargárda több mint a fele bünözők hadából áll, ha van egy kis eszed az ien emberektől távol tartód magadat! FŐLEG A FAJGYÜLÖLETTŐL és igaza van a másik forumozónak A háborút bizd a képzett katonákra!
2009. júl. 6. 02:46
17/20 anonim válasza:
Egy voltt osztálytársam is belépett priusza van vissza esőbünöző is ráadásul! ÉS azt mondod hogy ezek az emberek átvehetnék a Honvédsék munkáját ne vicceljünkmár ezekre az emberekre biznák rá egy ország egy nemzet védelmét!!!??
Ezzel az erövel kiengedhetnék a köztörvényes bünözőket is az utcákra.
2009. júl. 6. 02:57
18/20 A kérdező kommentje:
Hat, azt ne vard, hogy a jo gyerekek vedjek meg a hazankat!
19/20 anonim válasza:
Igen szerinted a magyar katona nem menne el háboruzni ha az országárol van szó!!!! teljesen elvagy tájolva!!!!!!!
Szerinted most Iraqa-ban és afganisztánba nincsenek magyar katonák akik azért képesek kockára tenni az életüket hogy a világban nelegyen terorrizmus!!!
Szerinted a magyargárda képzetlen és egészségügyileg NULLÁK bünözők és drogfüggő csorda majd megvédi az országot, ha anyira szeretnék a hazájukat akkor nem rongálnának az utcákon nem törnék szét a kukákat és nem gyujtanák fel a rendőr autokat CSAK UGY MONDOM HOGY MIND ENNEK A HEJREÁLITÁSA A RENDES ADÓ FIZETŐ ÁLLAMPLGÁROK ZSEBÉBŐL VESZIK KI AMIT AZOK A NEM NORMÁLISOK OKOZNOK KÁRT.
Neked pedig a nyelvatan könyvet ajánlom a kezedbe és nem a magyargérdát.
2009. júl. 7. 21:07
20/20 anonim válasza:
Kedves 2009-06-25 19:58 Ha figyelted a híreket tapasztalhattad, hogy a gárda az első sorokban pakolta a homokzsákokat
2010. szept. 15. 20:58
Kapcsolódó kérdések: