Anya annyira konzervatív szexuális téren. Vagy normális, ahogy ő gondolja?
Fél éve járok egy fiúval, 1 hónap után feküdtünk le, amikor anya meglátta az óvszeres dobozt, hát majdnem szívrohamot kapott. Most meg ha épp látja, ahogy beveszem a tablettát, teljesen kiakad, hogy milyen szexmániás k*rva vagyok...
Volt, hogy kiskoromban maszturbálás közben rám nyitott, persze, hogy teljesen leszidott, még jó, hogy nem vettem magamra, biztos teljesen gátlásos lennék...
Szóval anya nagyon konzervatív, vagy csak féltékeny. Kb 5 éve semmilyen kapcsolata nem volt férfiakkal. Vagy ez normális, ahogy ő gondolja? Ja, és szerinte a szüzességemet a házasságig kellett volna tartogatni
17/L
Akkor én mekkora erkölcstelen nő vagyok, mert 16 évesen már nemi életem volt a szerelmemmel, akivel komoly terveget szövögettünk és már 6 éve boldogítjuk egymást. Ejj.
(nulla abortusz, terhesség megszakító tabletta, izgulás lukas óvszer miatt)
22/L
"Nem vagyok könnyűvérű, és nem azt írtam, hogy bárkivel csak úgy simán kielégítem a vágyaimat."
itt vesztettem el az érdeklődésem a téma iránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!