Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem is akar látni engem...

Anyám nem is akar látni engem mert szeretek valaki. Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

26 éves vagyok, és együtt élek egy lánnyal már 3 éve. Régi ismeretség, nagyon szeretjük egymást. A lány 6 évvel idősebb mint én, tehát most 32. Ez anyámnak elég ok arra, hogy ne akarjon látni minket, mert szerinte megalázó, hogy a nő idősebb a férfinél. Nagyon szeretem a páromat, és semmi pénzért nem hagynám el, nekem ő az igazi, és én is neki, de azért elég rossz volt, hogy anya azt mondta, hogy nem akar látni engem. Ez miatt. Szép lányról van szó, illedelmes, udvarias, kedves, nem értem miért zavarja, hogy idősebb ha engem sem zavar. De képtelen lennék szakítani vele mert szeretem.

2009. jún. 25. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Dönts el, hogy ki fontos neked: a barátnöd, vagy az anyukád. Ha anyád nem akar veletek foglalkozni, akkor épitsétek tovább a közös élteteket és ne törödjetek vele. Idövel vagy meggondolja, vagy ha nem, akkor meg nem érdemli meg, hogy emiatt gondot okozz magadnak.

(Egyébként neked kell a pároddal együttélni, neked kell, hogy tetszen, nem az anyádnak.)

2009. jún. 25. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyes, nem édesanyádnak, hanem magadnak választasz párt! Ha jó anya, előbb-utóbb meglátja a pozitív tulajdonságait, és megnyugszik. Nálunk a családban nincs is olyan, ahol a férfi az idősebb. Anyukám 8 hónappal idősebb mint apa, a hugom csak 5 hónappal idősebb a férjétől, de a nővérem javára is írható plusz 3 év, én pedig 5-tel vagyok idősebb mint a párom. És ez soha nem zavart senkit. Lehet hogy egy fiatalabb lánnyal közel sem jönnél ki ilyen jól. Ülj le anyukáddal, beszéljétek meg nyugodtan, be fogja látni hogy jól választottál.
2009. jún. 25. 13:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szép anyukádtól, hogy választás elé kényszerít.

Nem anyukáddal kell leélned az életed, hanem a szerelmeddel, tudom, hogy anya csak egy van, de én a páromat választanám.Nehéz döntés ez számodra, de majd csak belenyugszik. Megkérdezted már egyébként, hogy mi a problémája veletek?

2009. jún. 25. 13:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Szimplán az a baja, hogy a párom 6 évvel idősebb mint én. A második válaszolónak igaza van, soha senkivel nem voltam még ilyen jóba mint vele, imádjuk és nagyon jól megértjük egymást, nagy az összhang. Ha valami gond van, nem fogóval kell kiszedni belőle hanem odabújik hozzám és elmondja magától. Mindemellett értékeli, és szüksége is van a törődésre, és odafigyelésre, és megérti ha nekem munkám van, nem hisztizik ha tovább bent kell maradnom egy megbeszélés miatt a munkahelyemen, nagyon jól érezzük magunkat együtt. Ő végre olyan valaki, aki ragaszkodik hozzám, és értékeli, hogy mennyire szeretem. Nem értem miért nem lehet őt szeretni anyámnak azért mert idősebb, ha láthatóan ennyire boldogok vagyunk. :-(
2009. jún. 25. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én családom is elítélte és elítéli a páromat. Mára már kicsit "megenyhültek" irányába. Próbáltam ún. "egyensúlyt" kialakítani a párkapcsolatom és a családom között, több-kevesebb sikerrel. Az én esetemben szerencsém, hogy mára már elfogadják őt. Az, hogy az esetedben a korkülönbség az ok, véleményem szerint nem szabadna oknak lennie. Ez semmiség.
2009. jún. 25. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:

lehet, hogy volt a családban, vagy akár anyukád saját életében ugyanilyen tapasztalat, rossz végjátékkal. Az is valószínű, hogy fájdalmas emlék és ezért nem szeretne róla beszélni, egyszerűen csak így hadakozik ellene, mert félt téged. ha látni fogja, hogy boldog vagy, nem lesz ellene kifogása. Azért próbáld meg finoman kipuhatolni és okosan megmagyarázni neki, hogy nem szabad általánosítani.

Sok sikert!

2009. jún. 25. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam mondani, ha a lányomnak megfelelő a válaszottja /hiszen azért választotta/, akkor nekem is. Így én mindkét vőmet őszintén szerettem. Sokkal jobb ez így, mintha utálnánk gyermekünk párját. Ha kitartasz a lány mellett, előbb-utóbb édesanyád is megenyhül. A helyedben sürgősen feleségül is venném és ezzel kihúznám a dolog méregfogát. Édesanyád így beláthatná, hogy mennyire komolyan gondoltátok és jobban meg tudnád védeni szerelmedet a támadásoktól is.
2009. jún. 25. 19:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenképpen meg fogom kérni a kezét, bolond lennék ha nem tenném. :-)
2009. jún. 25. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!