Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek ennyire szemét...

Mindenkinek ennyire szemét testvére van?

Figyelt kérdés

Nem lehet neki semmit elmondani, később azokkal vág vissza. Tökéletesnek képzeli magát, közben meg messze áll tőle. Nem támogat, uralkodni akar rajtam és irányítani az életem.

Annyira utálálom!

(hozzáteszem nem féltésből teszi, hanem folyamatosan azon van, hogy sárba döngöljön, és elhitesse, ronda és buta vagyok)

2009. jún. 24. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Majd kinövitek.

Meg se halld a hülyeségeit!!!

2009. jún. 24. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hány évesek vagytok?
2009. jún. 24. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A testvért az ember nem válassza, hanem kapja. Nem vagy egyedül a problémáddal. Mi hatan vagyunk testvérek és hat felé húzunk, sajnos. A legnagyobb baj, hogy egyedül nekem van önkritikám. Próbáld magad tőle valamennyire függetleníteni és ne hagyd magad felbosszantani.
2009. jún. 24. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is ilyen...Pedig,csak egy évvel idősebb nálam és én veszek neki csokit meg mindent és max megköszöni és utánna mag tovább b*sztat..Nagyon szemét,mindig velem mosogattat,meg akármit megtud rohan anyuhoz hogy árulkodjon.Sőt ha elkeveri a cuccait,kitalálja hogy én loptam el mert amikor külön költöztünk(kül.szoba) akkor ő mindig bejött hozzám de én már nem mehettem be..És amikor nem voltam bent bevitte valamelyik cuccát berakta a fiókomba utánna ordítva ment anyuhoz hogy elloptam..Anyu tök ideges lett és az egész szobámat átkutatta és megtalálta és elhitte..utánna jött az hogy elvette anyumék pénzét és rám foga..nagon rossz érzés volt,főleg hogy elhitték neki és ngem büntettek érte..A mai napig NAGYON UTÁLOM. ja és punk és alter zenét hallagtok és amikor meghallja hogy mit hallgatok elkezd üvölteni ebbe is leutánzom..
2009. jún. 24. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem szemét a teóm.Nagyon jófej velem,bár néha kicsit dirigál,de akkor mondom neki h tegye takaréklángra a ranszolgahajcsár én-jét,és abbahagyja.Múltkor tökre lecseszett valamiért,és tök ideges lettem,és rákiabáltam,hogy :Ha nem ilyen lekezelően beszélsz velem,akkor is megértem.És azóta nem veszekedtünk.És hagy jáccani a számítógépén.:_))))
2009. jún. 24. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 tesóm van,de mintha egyse lenne.....
2009. jún. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!