Olvastam itt egy lakáskulcsos kérdést, és érdekelne a vélemény (? )
Arról volt szó, hogy a kérdezőt kiverte a víz, hogy az anyós bejár majd az új lakásukba, mert a barátja kulcsot akar adni az anyjának. Nagyon sok felháborodott komment jött, hogy igen milyen az már ha másnak is van kulcsa stb stb stb.
Az én szitum az, hogy a testvérem és (a most már volt) párja lakásához volt kulcsom, a hátsó ajtóhoz. Tesóm adta, és bele se gondoltam, hogy ez probléma lehet. Lehet az exe is bajnak látta? Mondjuk már szakítottak, szóval a probléma nem aktuális, de azért érdekelne, hogy ez a "de rossz lenne ha az anyós bemehetne bármikor" dolog csak az anyósra igaz? Mondjuk sose mentem anélkül, hogy ne szóltam volna, és a hátsó ajtót csak akkor használtam, ha későn érkeztem meg mert mondjuk találkoztam valakivel :)
Anyuéknak és anyósnak is van kulcsa a házunkhoz!
Azért,hogy elutazunk és valami gond van, vagy mondjuk virágot kell locsolni,akkor be tudjanak jönni!
De máskor még nem használták! Sőt, ha elutazunk, akkor is hívnak előtte,hogy mennek locsolni!:)
Vàlaszoltam is ahoz a kèrdèshez.Pàrom akar adni kulcsot az anyjànak.èn viszont ellenzem ezt a dolgot.Pedig az anyósjelölt nagyon rendes,rengeteget segít,na de akkor is.
Az èn szüleim nincsenek jóban a pàrommal,nekik sem lesz kulcsuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!