Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azoknak az apáknak, akik nem...

Azoknak az apáknak, akik nem tartják a kapcsolatot a gyerekükkel, nem hiányzik a gyermekük?

Figyelt kérdés
Kicsit kuszán lett megfogalmazva a kérdés, de arra vagyok kíváncsi, hogy ez milyen érzés egy apának? Tudja, hogy van gyereke, de mégsem néz felé. Nem hiányzik, hogy a gyermekével töltse az ideje egy részét?

2012. máj. 7. 13:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az én párom sem látta már egy ideje a kisfiát. Nem azért, mert sz.rik a fejére, hanem mert nincs 2 hetente 6 ezer ft-unk buszozásra plusz a gyereknek ruhákat venni, mrt az anyja olyat küld ami már kicsi rá.

sokszor kölcsön kell kérnünk, hogy havonta 1x láthassa a gyerekét. rossz neki, de nem akarja úgy elhozni a gyereket, hogy nem tud neki 1 szelet csokit megvenni, és rendes ételt adni neki, csak krumplistésztát.

2012. máj. 7. 18:57
 22/25 anonim ***** válasza:

MOst megint nem leszek népszerű, de a gyereket a krumplis tészta fogja legkevésbé érdekelni.

Az én exem is mindig azzal piszkál, hogy "persze mi nem tudunk ezt meg azt venni a gyereknek, azért nem akar jönni", holott azért nem akar menni, mert éveken át ment a cirkusz és a verekedés, rendőrség és társai, és betelt a gyerek hócipője.

2012. máj. 7. 19:13
 23/25 anonim ***** válasza:

9-es vagyok még1szer.

A szüleim fél éves voltam mikor elváltak.Volt minden:tetlegesség,erőszak,gyerek(én)rablás.

Aztán évekre elmaradt és csak érdek hajtotta vissza,de nem ért célt,így újra elmaradt.Aztán volt 2.családja őket is tönkretette.

Sokáig vívódtam,hogy találkozni kellene vele és hallani az ő álláspontját,de 26-27 éves voltam mikor a 2.családdal felvettem a kapcsolatot és azóta ez lezárt ügy számomra.Ő nem volt jó ember.Van akivel nem is érdemes.

2012. máj. 7. 22:04
 24/25 anonim ***** válasza:

Páromnak folyton hazudnak a gyerekei, ha anyuka megkéri őket erre, rendszerint le is buknak azonnal.

(Tegnap pl azt hazudták, hogy párom anyja vigyáz rájuk (ez este nyolckor volt) mikor anyukájuk egyedül hagyta őket, egy rendezvény miatt. 6, 8, 11 évesek. Mert egyszer párom össszezördült ezen az anyjukkal, hogy nyugodtan szólhatna neki, ne hagyja egyedül a gyerekeket felügyelt nélkül.) Egy falu széli családi házban laknak, még kutyájuk sincs; nem egy panellakas kategória, ahol átcsöngetsz a szomszédhoz, ha valami van.

Direkt ott lakunk a közelükben, hogy minél közelebb legyen párom a gyerekekhez, de a nő úgy intézi, hogy minimálisan vegyen részt csak az életükben, amennyit muszáj.

Sosem volt köztük verekedés, veszekedés, vagy bármi durva dolog, nem is iszik egyik sem, mégis a volt feleség utálata és önzősége az, ami jelenleg a gyerekek-apa kapcsolatot irányítja. Párom jóval a kötelezettségén felül teljesít anyagilag és a gyerekekkel is beszél legalább telefonon minden nap, anya mégis ellene manipulálgatja a gyerekeket. Szép lassan, apránként kiirtja belőlük az elemi kötődést belőlük.

2012. máj. 9. 08:40
 25/25 anonim válasza:

Sziasztok!

Nos, végig olvasva ezt a sok hozzászólást, felmerült bennem a kérdés, hogy mi van azokkal az apákkal, akik viszonylag szépen váltak el az anyukától (nem feltétlenül volt házasság), nem ivott egyik fél sem, meg nem volt tettlegesség sem, illetve az anyuka is engedné, sőt szeretné ha látogatná a gyereket. Ilyenkor mi a helyzet szerintetek?

Csak azért mert van ilyen is.

Egyébként szerintem is a sarkára kellene állnia az apukának és elvinni a gyereket rendszeresen otthonról, mert hosszútávon biztosan jobb lenne neki, ha nem a manipuláló anyukával lenne csak. No meg persze ha az apu igazán szereti a gyermekét akkor még a veszekedéseknek sem kéne eltántorítania őt. Menjen oda, max ne szóljon az anyukához a szián kívűl semmit se, mintha ott se lenne. Csak a gyerekkel foglalkozzon. Nekem ez a véleményem.

2012. máj. 17. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!