Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azoknak az apáknak, akik nem...

Azoknak az apáknak, akik nem tartják a kapcsolatot a gyerekükkel, nem hiányzik a gyermekük?

Figyelt kérdés
Kicsit kuszán lett megfogalmazva a kérdés, de arra vagyok kíváncsi, hogy ez milyen érzés egy apának? Tudja, hogy van gyereke, de mégsem néz felé. Nem hiányzik, hogy a gyermekével töltse az ideje egy részét?

2012. máj. 7. 13:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Az én exférjemet se látogatta az apja sose, most, hogy már elmúlt 30 éves, most döbbent rá, hogy hibázott, és pár éve járnak össze... valaki simán későn érik meg.
2012. máj. 7. 15:04
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindig mindent elhinni.

Egyik oldalnak sem!

Anyuka oldaláról:

Kiskorodban elváltunk, mert megcsalt. 1x még elvitt láthatásra, majd soha többet. Nem fizetett gyerektartást, nem küldött ajándékot, nem telefonált, csak 1x küldött egy levelet.

Apuka szemszögéből:

Kiskorodban elváltunk, mert alkoholizált. 1x elvittelek, de többször nem tudtalak, mert sosem voltál otthon. Mindig elvittek valahova. Gyerektartást fizettem, ajándékokat küldtem. A levelemre nem válaszoltál.

Kérdés: Ki hazudik?

Válasz, felnőtt fejjel átgondolva, látva dolgokat:

Nem tudott tényleg vinni, mert állandóan és tényleg állandóan a nagymamánál dekkoltam. Tényleg gondja van anyámnak az itallal és már régóta. Hupsz, ez itt egy feladási bizonylat gyerektartásról meg át nem vett ajándék küldeményről. Jé, és ez is az. Hoppá, anyám hazudott. Mindegy, az anyám, felnevelt.

Most legalább már van apám!

Én nem azt állítom, hogy nincsenek férgek, csak azt, hogy minden esetben két állítást kell(ene) vizsgálni és valahol félúton van az igazság.

2012. máj. 7. 15:33
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak van 3 gyereke, 2 különböző nőtől. Egyik helyen sem engedik, hogy látogassa, pedig fizet gyerektartást, küld ajándékokat, pénzt. Régen a nagyot engedte az ex látni, de most egy hónapja mondta, hogy a fiú szülinapjára ne menjen el, mert semmi keresnivalója ott.

Páromnak nagyon hiányzik mindhárom kicsi.

2012. máj. 7. 16:29
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor, sőt nagyon sokszor az anya keze van a dologban, és mivel a gyerek vele él, így azzal eteti be az anyja,amivel akarja, közben meg szétterrorizálja az apát, hogy az még a közelébe se tudjon a gyereknek menni. A férfiak többsége képtelen olyan játszmákra, mint a nők nagy része. De fordítva is megtörténik ugyanez. Gyerekek, fiatalok, akik ilyen helyzetben vagytok, alaposan utánajárnék annak, vajh mi igaz abból, amit a velem nem élő és engem hanyagoló szülőről mesélnek.
2012. máj. 7. 17:06
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Figyeljetek, igen minden éremnek két oldala van. De engem uszítani sem kellett az apám ellen, elég volt amit én 8 éves korom előtt átéltem mellette (8 voltam a váláskor), igen eleinte látogatott az apám..... de most már évek óta nem láttam. (24 vagyok)

Egy gyereket nem lehet a szülő ellen nevelni, ha nincs valóságalapja a dolgoknak. Köszönöm én eleget láttam matt részegen, eleget menekültem előle otthonról, járt nálunk nemegyszer a rendőrség.....

Légyszíves ne általánosítsatok hogy egy anya az apa ellen neveli a gyereket ha külön élnek. Többször éri el az apa, hogy a gyermek látni se akarja.

És ez fordítva is igaz, ha az apa neveli a gyereket.....

2012. máj. 7. 17:12
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
De hiányzik. Nagyon. Ami nem hiányzik, az többnyire a gondozó szülő manipulációja, trükközése, szemétkedése, amiből mind az apa jön ki rosszul a gyerek előtt. Leginkább azért adják fel az apukák, mert a társadalom, és volt párjuk elhiteti velük, hogy rájuk nincs akkora szükség, mint az anyára. Ha folyamatos a veszekedés, megalázás a gyerek előtt, az a gyereknek is piszok sz*r érzés, ezt az apák jobban belátják többnyire érdekes módon, mint az anyák.
2012. máj. 7. 17:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Az énapám is lelépett amint megtudta h anyám terhes. Azóta van újcsaládja de az én nevemet még csak nem is tudja :/
2012. máj. 7. 17:47
 18/25 anonim ***** válasza:
MOndjuk érdekelne, ki nem ért egyet azzal a véleménnyel, hogy ne a hiszti miatt menjen az apa az exhez, hanem a gyerekért...
2012. máj. 7. 18:16
 19/25 anonim ***** válasza:

Tény, hogy egy nő sok mocsokságra képes válás után, még ha le is pontoztok, ez a véleményem. Nő vagyok.

A különbség az, hogy egy férfi szerintem jobban bele tudja lovallni magát az utálatba. Igaz a mondás, hogy a szeretet és a gyűlölett közt csak egy keskeny csík a választóvonal...

2012. máj. 7. 18:48
 20/25 anonim ***** válasza:
Mi 8 éve váltunk el én az anyuka vagyok,a lányom 16 éves.Soha nem tiltottam el az apjától,mégse vitte el túl sokszor.A baj az hogy összejött egy olyan nővel aki nem bírja a lányomat.Apuka ezt el is mondta a lányomnak aki ezután nem is megy szívesen.Apuka szerint ő jól cselekedett hogy elmondta,de a csaj csak rossz pillanatban volt.Néha felhívja a lányomat egy hónapban 1x,a ballagásáról elment a vége előtt mert a csaj hisztizett.Az a baj hogy olyan megnyilvánulásai vannak hogy azzal megbántja a gyereket,ha ezt én például szóvá teszem akkor azt mondja hogy ő szereti,de a lányom nem keresi őt.Nem az apának kellene?Meg hogy túl nagy a távolság,ha vele lakna megtenne mindent érte.Tényleg a távolság ennyit számít?(nincs akkora)Ha ottvan a lányom,apa a kutyát kényezteti úgy mint egy gyereket.És mellette neki hiányzik a lánya,és szereti.Szerintem nem,nem hiányzik.
2012. máj. 7. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!