Azoknak az apáknak, akik nem tartják a kapcsolatot a gyerekükkel, nem hiányzik a gyermekük?
Nem kell mindig mindent elhinni.
Egyik oldalnak sem!
Anyuka oldaláról:
Kiskorodban elváltunk, mert megcsalt. 1x még elvitt láthatásra, majd soha többet. Nem fizetett gyerektartást, nem küldött ajándékot, nem telefonált, csak 1x küldött egy levelet.
Apuka szemszögéből:
Kiskorodban elváltunk, mert alkoholizált. 1x elvittelek, de többször nem tudtalak, mert sosem voltál otthon. Mindig elvittek valahova. Gyerektartást fizettem, ajándékokat küldtem. A levelemre nem válaszoltál.
Kérdés: Ki hazudik?
Válasz, felnőtt fejjel átgondolva, látva dolgokat:
Nem tudott tényleg vinni, mert állandóan és tényleg állandóan a nagymamánál dekkoltam. Tényleg gondja van anyámnak az itallal és már régóta. Hupsz, ez itt egy feladási bizonylat gyerektartásról meg át nem vett ajándék küldeményről. Jé, és ez is az. Hoppá, anyám hazudott. Mindegy, az anyám, felnevelt.
Most legalább már van apám!
Én nem azt állítom, hogy nincsenek férgek, csak azt, hogy minden esetben két állítást kell(ene) vizsgálni és valahol félúton van az igazság.
Páromnak van 3 gyereke, 2 különböző nőtől. Egyik helyen sem engedik, hogy látogassa, pedig fizet gyerektartást, küld ajándékokat, pénzt. Régen a nagyot engedte az ex látni, de most egy hónapja mondta, hogy a fiú szülinapjára ne menjen el, mert semmi keresnivalója ott.
Páromnak nagyon hiányzik mindhárom kicsi.
Figyeljetek, igen minden éremnek két oldala van. De engem uszítani sem kellett az apám ellen, elég volt amit én 8 éves korom előtt átéltem mellette (8 voltam a váláskor), igen eleinte látogatott az apám..... de most már évek óta nem láttam. (24 vagyok)
Egy gyereket nem lehet a szülő ellen nevelni, ha nincs valóságalapja a dolgoknak. Köszönöm én eleget láttam matt részegen, eleget menekültem előle otthonról, járt nálunk nemegyszer a rendőrség.....
Légyszíves ne általánosítsatok hogy egy anya az apa ellen neveli a gyereket ha külön élnek. Többször éri el az apa, hogy a gyermek látni se akarja.
És ez fordítva is igaz, ha az apa neveli a gyereket.....
Tény, hogy egy nő sok mocsokságra képes válás után, még ha le is pontoztok, ez a véleményem. Nő vagyok.
A különbség az, hogy egy férfi szerintem jobban bele tudja lovallni magát az utálatba. Igaz a mondás, hogy a szeretet és a gyűlölett közt csak egy keskeny csík a választóvonal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!