Szavazás! A Hedvig férfi vagy női név?
Figyelt kérdés
lesni nem ér!
Csak azt írjátok le amit tudtok vagy gondoltok!
2012. máj. 6. 22:49
11/39 anonim válasza:
Női! De csak azért tudom,mert általánosban egy osztálytársam anyját így hívták.Ritka ronda nő volt :D
12/39 anonim válasza:
egy már elég régóta eldöntött tényt miért kell szavazásra bocsátani?
nos, utoljára 6 évesen hittem azt, h férfi, amikor még a szerencsekerékben hallottam :D
aztán megismertem anyám kolléganőjét.
szerintem is nagyon komoly, férfias név, de ettől még női.
13/39 anonim válasza:
Akit én ismerek az viszont rettenetesen bájos, nyugodt, kellemes teremtés.
14/39 anonim válasza:
Egyszer elütöttem egy Hedviget, nő volt. :)
15/39 anonim válasza:
Én most már tudom, hogy női. De vagy 10 éve, mikor ezt megtudtam, nagyon meglepődtem, azt hittem férfinév.
16/39 anonim válasza:
Női:D Egy ovistársamat hívták így.
18/39 anonim válasza:
női, kb 10 éves korom körül olvastam egy könyvet amiben a főszereplő valamilyen rokonát (?) így hívták, addig azt hittem én is, hogy férfinév.
20/39 anonim válasza:
női, ismerek is ilyet, én sose hittem férfinek, nem is értem, hogy miért gondolták sokan annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!