Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » OKJ-s TB ügyintéző vagy...

OKJ-s TB ügyintéző vagy személyügyi ügyintéző tanfolyamról mi a véleményetek? Mennyire keresettek és mennyit érnek a tanfolyamok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem csak pénz és időpocsékolás. Nekem megvan mind a kettő, meg ezen kívül még kettő, de egyikkel sem vettek fel sehova. Főleg azzal indokolták, már ha indokolták egyáltalán, hogy nincs gyakorlatom. De hát honnan lenne, ha nem vesznek fel. Úgyhogy szerintem ne költs rá.

Azt viszont nem tudom megmondani, hogy helyette mit végezz el, mert még nem találtam olyat, ami keresett lenne.

2012. máj. 6. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint felesleges pénzkidobás. Lehetetlen vele elhelyezkedni.
2012. máj. 6. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Felesleges, nekem van 2 okjs végzettségem (egy általános gazdasági és statisztikai ügyintéző és egy banki szakügyintéző), egyikkel se vesznek fel sehova...
2012. máj. 6. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Attol függ ha a munkaügy támogatja akkor jo mert kapsz alatta kerestpótlót. Én igy végeztem el 2 tanfolyamot is 1 millio 200 ezret bezsebeltem a munkügytől de elhelyezkedni nem lehet velük
2012. máj. 6. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mész vele semmire, én elvégeztem kettőt is, de elhelyezkedni nem tudtam velük.
2012. máj. 6. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a tb ügyintéző legyen,ha ezek közül választanod kell! Egy közeli családtagom nyugdíj bizt-nál dolgozott és ott szinte mindenkit elküldtek tb-s suliba,akár még 40-50évesen is!(bár manapság ritka, hogy érettségi+szakmával ilyen helyen el lehessen helyezkedni :(
2012. máj. 6. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
56%
Tb ügyintézőt ajánlom. Szerintem annyira nem nehéz vele elhelyezkedni, főleg ha megvan a bér is. Én bérszámfejtő vagyok kiléptem a munkahelyemről rá egy hétre felvettek máshova, úgy hogy a komplett papírom még meg se volt.
2012. máj. 6. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!