Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pro és kontra. Vajon ti...

Pro és kontra. Vajon ti melyik lehetőség közül választanátok? Boldogság vagy anyagi háttér?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy elég különös kérdéssel fordulok hozzátok. 2 Férfi között kellene választanom, nem akarok és nem is tehetem meg hogy 2 vasat tartsak a tűzbe.

Az egyik férfi az "igazi" szerelem számomra. Domináns, határozott, vagány, férfias.

A másik: Kedves, odaadó, jólelkű, amolyan ha szólok pattan és bármit megvesz nekem.

A környezetem szerint az első pasi, megalázó, bunkó stílusú aki beképzelt is, amíg a másik egy tök átlagos aki mellett nem szenvednék hiányt semmiben sem.

Nektek mi a véleményetek? Melyik utat választanátok?

2012. máj. 5. 22:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az első az igazi, de látni, hogy ő ezt még nem tudja!, és kizárólag magától érezhet erre rá, ha tényleg így van, nem tudod kényszeríteni. Én a helyedben hagynám mind a kettőt. Vagy ha tetszik a rendes srác, vele randiznék, a másikat meg ejteném. Ha eltávolodsz az 'igazitól' és jól érzed magad, 'gazdagon', nyugodt életet élve, biztonságban, kiegyensúlyozottan, akkor neked jó lesz, ő meg lehet, hogy rájön, hogy fontos vagy neki és teperni fog, hogy mindezt ő is megadhassa. Nem azt mondom, hogy mindig ez történik, de egy lehetséges forgatókönyv.
2012. máj. 7. 23:07
 32/32 anonim ***** válasza:
Hát én bizony ennyiből a bunkó, megalázó stílusút kerülném! Arra is kell gondolni, hogy a szerelem elmúlik és akkor mi marad? A bunkó stílus? Én nem kérnék belőle.
2012. máj. 9. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!