Egyedülálló anyukák, mennyi pénzből gazdálkodtok havonta?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 14:38
31/37 anonim válasza:
78 ezer ft a fizetésem + csp, gyerektártást hol kapok-hol nem, az sem sok, havi 25 ezer ft. 2 gyerekem van, a nagyobbik 13 éves a kicsi 8.
52m2-es panelben lakunk, aminek télen csak a fűtése 30 körül volt. Ez van sajnos. És nyárra spórolnom kellene 2 gyereknek táborra, mert kirúgnak ha hónapokra szabira megyek. :(
32/37 anonim válasza:
Héé csajok, engem is bevesztek a bizniszbe?
34/37 anonim válasza:
Még ilyen jól meg lehet ebből élni?Ááá, gondolom kell hozzá némi előélet és tapasztalat. Tárgyra visszatérve: Nem lehet mindig minden rosszal számolni. A gyerekeket nem egyedül vállaljuk általában, az apáknak nem szabadna felrúgni a "megállapodást", hogy felnevelünk x db gyereket. Soha nem is állnák le olyan férfivel, aki 12 év alatti gyerekeket hagyott ott, legfeljebb ha vmi nagyon extrém történet. Ennyi erővel ne menj ki az útra, mert elüthet az autó. De kimegyek, mert ki kell mennem, és mindent megteszek, hogy ne üssenek el. De ha valaki szándékosan elüt, ne én legyek már a hibás, miért mentem ki a lakásból!Nem itt a hiba, gyerekekre szükség van (ki fogja a nyugdíjatokat előállítani?, ki fog rátok nézni öregségetekre, kinek süttök-főztök, kire lesztek büszkék vagy kevésbé büszkék, stb), de az apáknak újra tudni kellene (mint mondjuk 50 éve), hogy ma már nem lehet egyedül felnevelni gyerekeket. Nem csak anyagilag,de a munkaidő-elvárások miatt sem. Ha megcsinálta, áldozzon is rá 12-13évet minimum, amíg egyedül hagyható lesz, és kialakul a családképe, apaképe.
35/37 anonim válasza:
Igen, persze, hogy nő vagyok :)
37/37 anonim válasza:
Én kb 100000 Ft-ból élek a kisfiammal. Szüleim már nem élnek, csak magamra számíthatok. Elég nehéz a megélhetés, de van munkám, amit szeretek, a gyermekem szép, okos, egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!