Egyedülálló anyukák, mennyi pénzből gazdálkodtok havonta?
"Ezek után csak azt nem értem, miért panaszkodik mindenki, hogy nem lehet megélni, meg hogy az anyák nem találnak munkát"
Azért, mert nem mindegyik nő ilyen okos és előrelátó, mint a fenti válaszolók. Sokan mindenféle munkatapasztalat, végzettség, stabil anyagi háttér nélkül "majd csak lesz valahogy" alapon, kettesêvel vállalják a gyereket, közben eszükbe sem jut, hogy a jövőben apuci bármikor leléphet, s akkor bizony önerőből kell eltartani a gyereket.
Nekem nincs gyerekem, de rengeteg anyukát látok a lakótelepen ahol lakom a buszon reggel és este pici gyerekkel viszik/hozzák bölcsibe/oviba és hát szemmel láthatóan nem veti fel őket a pénz...
Szomszédunkat pl kilakoltatták 2 1,5 éves babával mert nem tudták fizetni a rezsit szóval ennyit erről.
8-as vagyok. Szerintem is csak úgy szabad gyereket vállalni, ha egyedül is el tudom tartani. Apuka lehet beteg, lebénulhat, meghalhat.
Én gyerekként szó szerint éheztem, nem akartam úgy szülni hogy "majd lesz valahogy".
Ha valaki felelőtlenül enged az ösztönnek, hogy gyereket akar az pont a gyerekére nem gondol, hogy milyen szar lesz neki nélkülözve felnőni.
Ez a kihalna a magyarság meg a kedvenc dumám. El tudok képzelni egy ilyen párbeszédet:
- Drágám, most olvastam hogy fogy a magyar, nem csinálunk gyereket?
- De igen, gyorsan, többet is.
Ugyan már :-)))))
19-es
Mit dolgozol?? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!