Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák, mennyi...

Egyedülálló anyukák, mennyi pénzből gazdálkodtok havonta?

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 14:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
57%
8-as vagyok: mellesleg az én volt férjem is programozó :-) És ez a 70e kevesebb, mint a 20%, csak ennyiben állapodtunk meg.
2012. máj. 5. 15:00
 12/37 anonim ***** válasza:
78%

"Ezek után csak azt nem értem, miért panaszkodik mindenki, hogy nem lehet megélni, meg hogy az anyák nem találnak munkát"

Azért, mert nem mindegyik nő ilyen okos és előrelátó, mint a fenti válaszolók. Sokan mindenféle munkatapasztalat, végzettség, stabil anyagi háttér nélkül "majd csak lesz valahogy" alapon, kettesêvel vállalják a gyereket, közben eszükbe sem jut, hogy a jövőben apuci bármikor leléphet, s akkor bizony önerőből kell eltartani a gyereket.

2012. máj. 5. 15:01
 13/37 anonim ***** válasza:
59%
És még akkor azt mondják, szarul megy a magyaroknak, mi? :D
2012. máj. 5. 15:04
 14/37 anonim ***** válasza:
94%
Havi 80-ból, úgyhogy én vagyok a 2. véglet. 0 gyerektartást kapok, pék vagyok, van egy 17 éves gyerekem. Ez így megy már 14 éve, egyre kevésbé bírom, de nincs segítségem, ezt kell beosztanom, a gyerek besegít nyáron egy kis diákmunkával.
2012. máj. 5. 15:11
 15/37 anonim ***** válasza:
71%
Na akkor itt vagyok én, 140000-ből 3 gyerekkel egyedül, munkám nincs.Ha mindenki úgy számolna, hogy annyi gyereke lesz, ahányat egyedül fel tud nevelni, Magyarország 90év múlva kihalna.Inkább az apukáknak nem kellene elnézni, hogy cserben hagyják a családjukat.
2012. máj. 5. 15:11
 16/37 anonim ***** válasza:
69%
15-ös válaszoló, teljesen igazad van! Semmirevaló, felelőtlen, sz@r pasik vannak.... Ennyi erővel senki ne vállaljon soha gyereket, mert elhagyhatják. Szánalmas, hogy így van! Az ilyen "apukákat" TUDJÁTOKHOGY... kéne fellógatni!
2012. máj. 5. 15:16
 17/37 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nincs gyerekem, de rengeteg anyukát látok a lakótelepen ahol lakom a buszon reggel és este pici gyerekkel viszik/hozzák bölcsibe/oviba és hát szemmel láthatóan nem veti fel őket a pénz...

Szomszédunkat pl kilakoltatták 2 1,5 éves babával mert nem tudták fizetni a rezsit szóval ennyit erről.

2012. máj. 5. 15:18
 18/37 anonim ***** válasza:
48%

8-as vagyok. Szerintem is csak úgy szabad gyereket vállalni, ha egyedül is el tudom tartani. Apuka lehet beteg, lebénulhat, meghalhat.

Én gyerekként szó szerint éheztem, nem akartam úgy szülni hogy "majd lesz valahogy".

Ha valaki felelőtlenül enged az ösztönnek, hogy gyereket akar az pont a gyerekére nem gondol, hogy milyen szar lesz neki nélkülözve felnőni.

Ez a kihalna a magyarság meg a kedvenc dumám. El tudok képzelni egy ilyen párbeszédet:

- Drágám, most olvastam hogy fogy a magyar, nem csinálunk gyereket?

- De igen, gyorsan, többet is.

Ugyan már :-)))))

2012. máj. 5. 15:22
 19/37 anonim ***** válasza:
19%
Én nekem meg van a havi 1 millió,általában a barátnőm vigyáz a gyerekekre,én kibéreltem egy kis garzont napi 5-6 kuncsaft megvan...van hogy napi 60 ezer is össze jön,elég változó.
2012. máj. 5. 15:28
 20/37 anonim ***** válasza:
36%

19-es

Mit dolgozol?? Hány éves vagy?

2012. máj. 5. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!