Ilyenkor ki fizet?
ha apasági pert indít ellened, és Te azt mondod, hogy nem tagadod, hogy ő az apa, akkor a végén neked kell kifizetned a perköltséget. hisz ő azért perelt be, hogy ő az apa, ami be is fog igazolódni, vagyis te leszel a "vesztes" fél, vagyis neked kell majd kifizetni.
de nem értem, ha nem tagadod, akkor mi a probléma. ha nem a férjed, akkor mindenképp a te nevedre anyakönyvezik, azt meg bele lehet írni az anyakönyvébe, hogy ki az apja, máshol nem is nagyon fog megjelenni...
de miért nem akarod? nem értem...
3as vagyok
az apasági nem jelenti azt, hogy el is vetetheti tőled. ha jól értem, már nagyobb. eddig sem foglalkozott vele, a gyerek téged ismer, te vagy az anyja. ha az apaságot meg is kapja 'hivatalosan', akkor sem fogják neki adni a felügyeleti jogot.
de akkor most a gyereknek rendezetlen a családi jogállása? vagy az anyakönyvben mi szerepel az apja neve helyen? egy fiktív személy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!