Ezek után mihez kezdjek?
Szüleim 1éve folyamatosan,napi szinten veszekednek.Nemrégiben lett állásom,ami sajnos nem túl jól fizet,minimálbért csak.
Egyik nap mikor épp pihenős voltam itthon,az apám valahogy ráutalóan azt mondta,hogy mondjak véleményt,hogy kinek van igaza.Én ekkor inkább csak annyit mondtam,hogy nem érdekel,de olyan nincs,hogy csak az egyik fél hibázna,így biztosan nincs 100%ban igaza.Erről ő azt a következtetést vonta le,hogy én anyámnak adok igazat.Könyörgöm...ha itthon vagyok,enni sem megyek ki a szobámból,csak ne találkozzak velük.
Lényeg:már tett rá utalgatásokat,hogy költözhetek el....
Anyám mondta,hogy ő a terstvéréhez el fog költözni.Mint utólag kiderült a dolog,apám azt mondta,hogy azon a napon engem már nem akar engem itthon látni,mert kihívja a rendőrséget rám.Rokonokkal nem tartottuk eddig a kapcsolatot,szülők elrontották velük,vagy csak apám vagy mittudomén....Keresztapám is furcsán került a képbe,durván 10éve nem láttam,oda nem szívesen mennék.
Valószínűleg megszűnik a munkahelyem.Menjek az utcára,vagy mihez kezdjek?Eddig spóroltam amin csak tudtam,össze jött más 250ezer ft-om,több nincsen sajnos.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!