A mostani férfiaknál fontos szempont, hogy a barátnője/menyasszonya/felesége tudjon főzni?
A vasaláson kívűl minden házimunkát csináltam már. Főzni nem nagyon tudok (pörköltet, főzeléket és levest összedobok, de ennyi), sütni jobban szeretek.
A szüleim nem nagyon tanítottak főzni. Apukám főz általában, de ő türelmetlen. Ha nem tudom olyan gyorsan összevágni a hagymát, ahogyan ő, elzavar a konyhából.
Az alap kajákra is az exem tanított meg, ő türelmes volt, megvárta míg a saját tempómban megcsinálok mindent.
A mostani párom még annyira sem tud főzni mint én. Azt mondta nem baj, szívesen eszik gyors ételt, vagy szendvicset. Ha meg főtt ételre vágyunk, lehet rendelni.
A korombeli csajok meg nagyjából mindent meg tudnak főzni.
Egyedül nem szívesen állok neki olyannak amit még nem csináltam.
21L
A jelenlegi párommal 19 éve vagyunk együtt. 15 éve együtt is élünk. Ő tud főzni, de nem nagyon szeret. Ettől függetlenül vannak dolgok, amiket Ő készít el.
Nekem van egy sajátos elméletem. Ha én valami finomat akarok enni, akkor megtanulom elkészíteni, így nem kell várnom senkire.
Valamikor nagyon régen :) , gyerekként az öcsémmel 11 évesen csirkepörit főztünk. Szaladgálós csirkéből.
Azóta imádok és tudok főzni. Kalandos életem során szükségem is volt rá.
Mint ahogy mondtam, jelenlegi kapcsolatunkban én sokkal többet főzök. Akár kelkáposzta főzeléket is. De ha kell, kenyeret vagy mákos beiglit is sütök.
F66/N62
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!