Gáz há én sose akarok gyereket?
Hát én tuti nem megyek pszichológushoz azzal, hogy nem akarok gyereket. Miért is kéne??
Ez nem egy "betegség", nem is egy "probléma". Más kérdés, hogy alapból nem hiszek a pszichológusokban, de ettől függetlenül sem értem, hogy miért kéne ezzel bárkihez is fordulnom? Nekem ilyen az életem, és kész.
Vagy küldjünk el mindenkit egy kis agyturkászásra, aki máshogy gondolkodik, mint ami az elvárás?
33-as, és mi van azokkal, akiknek nem lehet gyerekük, de nem szeretnének örökbefogadni, az egyéb próbálkozások pedig nem sikerülnek, és ezért feladják? Ők is korcsok?
Lehet, hogy mi 50 évesen azért fogunk sírni, mert nem lesz gyerekünk, de te meg akkor azért, mert a gyerekeid sem fogják rád nyitni az ajtót, mert olyan szörnyű természeted és felfogásod van, hogy mindenkit elmarsz magad mellől.
MOYO válasza:
A párom 26éves, én 37.
Nekem van 2 gyerkőm a volt házasságomból, így nekem mindegy volt, hogy lesz e még, vagy nem.
Ő viszont egyáltalán nem akart!!
Aztán találkozott a gyerekeimmel. :)
Azóta szeretett volna.
Mikor kiderült, hogy terhes, anyja, mamája kiakadt.
Olyan balhét vertek, hogy csak na.
Én mondtam nekik, hogy akkor most látták utoljára Őt :)
Most már lenyugodtak és augusztusban jön a baba is :)
---------------
De, hogy válaszoljak is... Nem baj!!
Az, hogy ki rontja el a gyereket, ki hogy bánik a gyerekkel, nem attól függ, hogy akarják e!
Nekem a második nem volt tervben, de imádom egyformán mind a kettőt! És majd a harmadikat is.
Ha Te így jól érzed magad, akkor nem kell foglalkozni vele. Van, akinek így jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!