Gáz há én sose akarok gyereket?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 17:25
11/48 anonim válasza:
Ha mások kiakadnak, akkor szépen finoman mondd meg nekik hogy miért nem szeretnél gyereket. Ha továbbra is piszkálnak, küldd el őket a vérvörös p*csába, hogy mi a f*sz közük van hozzá.
12/48 anonim válasza:
A te döntésed, ezért eleve nem lehet ilyenbe belekötni. Amúgy én se akarok, még akkor se, ha sok pénzem lenne. Nem hiszem, hogy önzőség lenne, tisztában vagyunk ezzel az életformával.
13/48 anonim válasza:
Nem gáz. Nem mindenki való anyának/apának. Kár kitolni egy gyerekkel és csak társadalom nyomására vállalni őt.
14/48 anonim válasza:
Mert miért lenne gáz? Ebben a mai világban már nem lehet eltartani.
15/48 anonim válasza:
Nem gáz. Én sem akarok egyébként, legalábbis most így érzem.
26/L
16/48 anonim válasza:
Nem kötelesség abban az értelemben hogy senki nem parancsolhatja meg.De öregebb korban senki ne csodálkozzon ha nem lesz új generáció aki megkereshetné a nyugdíjra valót,nem lesz tb meg semmilyen szociális háló,ha ellepnek majd minket az idegenek és helyettünk is szaporodnak.
Egészséges szervezetben biológiai program a szaporodás igénye,a szexnek eredetileg funkciója a gyereknemzés.Nem gondolom hogy mindenkinek való de mégiscsak ez az élet rendje ha tetszik,ha nem.Biológiai utasítás.Az életet ajándékba kapjuk,illik megbecsülni és továbbadni.
17/48 anonim válasza:
Nem gáz inkább csak szánalmas és magadnak való vagy.
18/48 anonim válasza:
Nem gáz, csak találj hozzá olyan partnert aki szintén nem akar.
19/48 anonim válasza:
A te életed, a te döntésed. Senkinek nincs joga beleszólni!
20/48 anonim válasza:
nem gáz. inkább az a gáz a gyerek szemszögéből aki azért szül mert ez az elvárás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!