Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális apám reakciója?

Normális apám reakciója?

Figyelt kérdés

18l vagyok, 2014-ben érettségizek, mert késtem egy évet, és 5 osztályos gimibe járok.

Tavaly nyár óta küzdök azért, hogy egy helyi rádióban dolgozhassak (bízok benne, hogy sikerülni fog, mert már pár ott dolgozó mondta, hogy beszélnek a főnökkel). Apám nem dolgozik, hébe-hóba 5-10.000 Ft-ot hoz haza, anyám dolgozik csak (pánikbeteg, és társai). Apám úgy van vele, hogy 60.000 Ft-ért nem fogja magát 'elpazarolni'. Azt várja, hogy ha elmegy dolgozni, egyből több 100.000 Ft-ot keressen (érettségije sincs, autókat szerel, de nem műhelyben, és kamionos volt). Anyám mondta neki már millió és egyszer, hogy menjen dolgozni, mondta nekem, hogy már nem tudja, meddig bírja mellette. Szóval egy vitatkozás közben mondta anyám, hogy 'már a gyerek is azon van, hogy legyen munkahelye, te meg itthon fekszel'. Mire apám csak annyit mondott, hogy 'hát tényleg egy álom munka egy mikrofon mögött ülni, büszke lehet magára'.

2012. máj. 1. 10:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nincs lehetetlen csak tehetetlen. Nem tudom miért lett volna olyan nagy dolog betegszabira menni. Ha abba nem haltál bele h alig ettél akkor abbba sem haltál volna bele ha pár nap kiesik. Időt tehát lehet szerezni pénz meg... most komolyan munka melett kapsz és lesz rá. Így meg gondolom csak úgy volt h segítettek. Komolyan nem értem a "logikádat". Mindegy ha neked ez jó. Én szeretnék a SAJÁT talpamon a sajátt erőmből megállni. Nem pedig éhezni v élősködni míg nem találok egy olyan munkát ami minden kis igényemnek megfelel
2012. máj. 1. 14:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Mit jelent egy betegszabi új dolgozóként? Kb annyit hogy viszlát.De jobban belegondolva a betegszabi sem jött volna össze,nem írta volna meg a házidoki az igazolást=kirúgás.

Így volt a jó ahogy csináltam,mérlegeltem,számba vettem és döntöttem.Jó hogy nem vállaltam a számomra kedvezőtlanabb munkát olyan áron hogy 3 héttel tovább maradtam itthon.Mit számít a 3 hét ha cserébe esetleg évekig jobb állásom lesz?

Élősködésről meg szó sem volt,volt megtakarításom-én dolgoztam meg érte,fizettem a számlák rám eső részét-ennyi.

2012. máj. 1. 16:59
 23/24 anonim ***** válasza:
Most nem mind1 hogy nem vállaltad el vagy betegszabira mentél volna és kirúgnak? legalább addig a pénzt megkapod ameddig dolgoztál. Betegszabi alatt amúgy sem rúghatnak ki.
2012. máj. 1. 17:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Próbaidő alatt indok nélkül elküldhet-tehát betegszabi miatt is simán.Olyan ócska munka lett volna ami erősen hátráltatta volna egy jobb állás keresését és az elhelyezkedés lehetőségét.Ha elvállaltam volna nem találhattam volna meg jelenlegi állásom hirdetését sem.Mikor az ember bekerül egy ilyen mókuskerékbe onnantól sokkal nehezebb a váltás,ezt a gyakorlati élet bizonyítja.Úgy mértem fel hogy ebben a konkrét esetben nem érdemes belevágni,és lám jól döntöttem.Most ugyanazt a fizetést sokkal könnyebb munkával kaphatom meg,tehát jól jártam,jól döntöttem.
2012. máj. 1. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!