Hogyan segitsek a baratomon aki 3 nappal ezelott elveszitette autobalesetben a jegyeset?
az tortent h vasarnap jottek hazafele es egy kamionos belejuk rohant es a jegyese meghalt, most szombaton lenne a lagzijuk (junius 27). Sehogy nem akar ki jonni a hazbol nem akar senkivel talalkozni mindenki biztatja de o nem akar semmit tenni mar 2 napja nem is eszik semmit, mondvan h o is meg akar halni.
senki nem tudja h mit csinaljon h deritse jobb kedvre mit lehetne csinalni vele
koszonom elore is a valaszokat
ŐSZINTE részvétem!
Bizony egy közeli szerettünk elvesztése életünk végéig nyomot hagy a lelkünkben!Te egy nagyon jó barát lehetsz és annál többet,hogy mellette vagy és "érzi" a jelenlétedet nem tudsz tenni!!!A temetés a következő állomása a gyásznak amit a barátodnak ismét nagy lelki trauma,és meginnt ott kell legyél mellette!Azért írom így mert voltám már olyan helyzetben mint TE!És átéltem ugyanezt!Vele sírtam,vele szomorkodtam de tehetetlennek éreztem magam:(
DE rá kellett jönnöm most(5 év után),hogy nem tehettem ennél többet...minthogy mellette vagyok!!!Tudod a jóbarát:"akkor jön amikor mindenki más elmegy!!"
Kitartást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!