Ha egy férj és apuka (34 év) rendszeresen, évek óta levelezik és flörtöl a neten ismerős és néha ismeretlen lányokkal/nőkkel, akkor valószínű, hogy idővel meg is csalja a feleségét?
"Néha "csak" flörtöl, de olyan is volt, hogy régi kalandjával nagyon durván szexchatelt."
Ha ennyire nyíltan meri csinálni akkor esetleg már meg is csalt "fizikálisa" is. Amúgy a "testi kapcsolat" minősége, rendszeressége milyen köztetek? Nem lehet, hogy ez az oka ennek?
A 16 -os komment teljesen rendben van.
Ellenben nem lehet, hogy szülés után elhanyagoltad a külsőd, esetleg meghíztál, és azért van ez az egész?
Illetve nem próbáltál ultimátumot adni a férjednek, hogy ne csinálja ezeket a netes ismerkedéseket?
Ameddig fizikailag nem csal meg, addig engem nem érdekel a dolog. Persze az emberek nem egyformák. Én örülnék, hogy ha egy alapból hűtlen típusú férfibe szeretnék bele és képes lenne ezt egy ennyire személytelen dologra korlátozni.
Én úgy gondolom nem csal meg. Ha meg akarna csalni, akkor jobban eldugná ezeket a beszélgetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!