Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engedni vagy harcolni?

Engedni vagy harcolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A szerelmem (4 éves komoly kapcsolat, nem merülök bele:)) valamiféle bizonytalansági rohamba esett amivel nem tud mit kezdeni. Úgy érzi, külön kéne váljanak útjaink, vagy örökre vagy ki tudja, pont ez hoz minket újra össze. Másképp nem tud megbizonyosodni, és ebben van ráció, ha valami felütötte a fejét az nem lehet véletlen, azt nem lehet csak úgy kisöpörni...

Az a bajom, hogy nem tudom mi a helyes. Szívem szerint küzdenék, harcolnék, udvarolnék. De lehet ezzel csak a szőnyeg alá söpörnék a problémát. Elengedni viszont nehéz...

Szerintetek mit tegyek? És mit mondjak neki, ami segíthet, amitől megnyugszik? Neki sajnos első komoly kapcsolata...

Köszi

F/26

2012. ápr. 29. 12:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje nem láttátok egymást?Mikor találkoztatok utoljára?Bocsi,nem akarlak még jobban befordítani,de nem lehet hogy talált magának ott kint valakit?Mióta volt kint és mennyi ideje nem láttátok egymást?
2012. ápr. 29. 14:34
 12/18 A kérdező kommentje:

Biztos nincs senkije, az tuti!

Másfél hónapja ment el, egy darabig "barátilag" tartottuk a kapcsolatot, próbáltam hagyni magában, hagy élje meg külföldön mindezt. Mindig ő hívott, én sose őt. Én tartózkodóbb voltam, ő meg csókolgatós. Két hete mondta, hogy még mindig elég bizonytalan és hogy az nem lesz jó egyikünknek sem. Kicsit beszélgettünk erről aztán mondtam, hogy innentől se kép se hang ha tényleg egyedül akar lenni. Három hét múlva jön haza.

2012. ápr. 29. 14:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért szerintem így egy kicsit más, hogy ő odakint van, pörgős életet él, és ő kéri az időt. Ráadásul te aggódsz azon, mit mondjál, hogy egy kicsit megnyugodjon.

A helyedben amikor hazajön, úgy félig-meddig elérhetetlenné tenném magam, vagyis nem venném fel rögtön az első hívására a telefont, megvárnám, mennyire sürgős neki, hasonlók. Küzdjön ő teérted, ha valóban te kellesz neki, hiszen az időt ő kérte tőled. Neki kell bizonyítania, hogy valóban melletted akar-e maradni.

2012. ápr. 29. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem adnám fel, udvarolnék. Sokszor tényleg úgy érzi az ember, a másik már csak megszokásból van vele. Ilyenkor tudat alatt azért akar eltávolodni a másik, hogy próbára tegyen. Főleg a nők teszik ezt. Az a legrosszabb, ha ilyenkor tényleg teljesen magára hagyod a bizonytalan felet, mert ez azt jelenti, hogy TÉNYLEG nem érdeklődsz már iránta. Szóval harcra fel, győzni kell! :)
2012. ápr. 29. 14:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha 3 hét múlva jön haza az úgy jó lesz,két hét múlva azért dobjá rá egy sms-t hogy hogy van és mi újság!de semmi több,ha haza jön akkor kezd a harcot!bár ugye ez függ attól is hogy hogyan váltatok el és milyen alapjába a viszonyotok!én is azt mondom hogy küzdjél de azért kutyába sem menjél le,szóval úgy finoman okossan csináld a dolgokat,hogy érezze hogy kell neked,de azért kicsit legyél távolság tartó is és ne vidd túlzásba,valahogy az arany közép útat találd meg,véleményem szerint ilyen esetekben vissza kell hódítanod!valami új színt vinni a dologba!

amúgy te miért nem mész ki vele külföldre?melyik országban van?

2012. ápr. 29. 15:02
 16/18 Latte macchiato válasza:

Felejtsd el. Ez a fajta szöveg, hogy "gondolkodjunk", meg időt kérek, és a többi baromság, mind mind burkoltan a szakítást jelenti, csak gyáva ahhoz, hogy a szemedbe mondja. Keress magadnak egy olyan lányt, aki akar téged és nincs miről gondolkoznia!!!

Fiatal vagy, itt a nyár tele lehetőségekkel és facér csajokkal, akik rád várnak. Hajrá! ;)

2012. máj. 2. 17:51
 17/18 anonim ***** válasza:

macchiato jól beszél, ez csak óhéber maszlag, halál pontosan tudja hogy kell téged talonban tartani, 4 éve ismer. Épp a hosszabb kapcsolat miatt nem meri pacekba mondani a dolgokat.

Azt pedig kijelenteni hogy egy 23 éves lánynak nincs senkije hónapokon át, hát.... ezt gondold újra.

2012. máj. 2. 17:58
 18/18 anonim ***** válasza:

amíg rajta gondolkozol, addig szereted

amíg szereted, úgy sem fogod elengedni

amikor már idegesít a bizalmatlansága, az még harcot jelent

amikor jobb ha nincs ott, hogy ne idegesítsen, akkor engeded el

neked nem sok értelme írni, simán látszik, hogy az első szakaszban vagy.

utolsó kérdésesre:

bizalmatlan emberekben a segítség sem szünteti meg a bizalmatlanságot. tehát felesleges bármit is mondani.

sőt. én úgy fejeztem be és maradtam nyugton, amikor már a párom üvöltözött velem, hogy hagyjam békén.

így rájöttem arra, vagy elfogadom őt, vagy nem.

de amíg magyarázkodott, mentegetőzött, annál rosszabb volt, nem tudtam hinni.

2012. máj. 2. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!