Adnátok a Virág nevet a lányotoknak? És a Fannit?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róluk?2012. ápr. 26. 23:27
11/18 anonim válasza:
Ja a Fanni tipikus elefánt név!
12/18 anonim válasza:
Nekem a Fanni tetszik, a Virág nem, nem ismertem olyan Virág nevű embert, akit nem rugdostam volna meg szívesen.
13/18 anonim válasza:
Nekem van egy Vad Virág nevű ismerősöm :D
14/18 anonim válasza:
Mindkét név szép, sokáig Fanninak akartam hívni a kislányomat, de aztán lett a hirtelen környezetemben 3 Fanni is, így letettem róla.
15/18 anonim válasza:
Mivel itt a véleményünkre vagy kíváncsi, ezért remélem, hogy SENKI nem fog lepontozni azért, mert a VÉLEMÉNYEM mondom el.
Tehát nekem a Virág az sosem tetszett, de nem is tudom miért nem. Egyszerűen csak valahogy nem hangzik jól, szerintem alapból a szó sem szép a magyarban.
Engem Fanninak hívnak és ezért nem adnám a lányomnak. Meg kicsit komolytalan a név is, és egy komolyabb lányhoz, szerintem annyira nem illik. De mint név aranyosnak tartom. És szebbnek is, mint azt hogy Virág.
16/18 anonim válasza:
Én a Fannit azért nem adnám soha gyereknek (pedig szerintem aranyos név) mert angolul nagyon kellemetlen jelentése van (női nemi szerv) és a mai globalizált világban, ha a gyerek esetleg külföldiekkel kerül kapcsolatba angol nyelven, akkor teljesen hülyén fog szegény kinézni a szemükben...
17/18 anonim válasza:
10:57: Engem Fanninak hívnak, és külföldön élek, és teljesen igazad van ebben, általában én sem ezt használom, hanem egy rám ragadt becenévből képzett nevet, hogy komolyan vegyenek a szakmámban. De amíg a rendes nevemet használtam igazából addig se volt semmi komoly problémám, én elpoénkodtam az egészet, ők meg megnyugodtak, hogy röhöghetnek egyet rajtam, és onnantól kezdve nem is volt ez téma. Szerintem ez csak annál nagyon gáz, aki túlaggódja. Egyébként nálunk popsit jelent, szoktak is néha a fiú haverjaim szórakozni, mert szerintük jó a fenekem és levonják a következtetést.. :D
18/18 anonim válasza:
had világosítsalak fel titeket: a Fáni az elefánt név... Engem Fanninak hívnak, vékony, életvidám, vagány, kissé bunkó, humoros csaj vagyok... Am a virág olyan fura... Ennyiből lehetne Fa, vagy Inda vagy Futónövény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!