Szakítottam 4 indokkal. Miért csak az egyikre reagált?
Az indokaim voltak:
1. nem tisztelsz (úgy beszélsz velem, mint egy kutyával)
2. nem becsülsz (amióta jó állása van, engem elítél, hogy nem keresek annyit)
3. nem szeretsz (folyamatosan a hibáimat keresi, mindenbe beleköt)
4. és hiába változtam meg a kedvedért, akkor is más csajokat lesel
Nos, csak a legutolsó verte ki nála a biztosítékot, sértődötten tagadta (nem vagyok vak, láttam), csak ezen húzta fel magát. és mintha a többi mindent nem is írtam volna....
kor 28N 32F - komoly kapcs, család tervezés, miegyéb volt kilátásban
vélemény?
5 éve vagyunk együtt
1,5 éve van kint
már többször mondtam neki, hogy ez így nem fog működni
soha de soha nem gondolkodott el magán.
ő a tökéletes...
azt ő maga is mondta nekem már, hogy mindig megnézi a nőket
és amúgy a tesójával volt kint
mindketten a családjukért dolgoztak
tesójáék, hogy tisztességgel neveljék a gyereküket, kifizessék a házat, az én párom meg, hogy családot alapítsunk.
érdekes a tesója már itthon van,együtt a családjával.
az én párom meg "elszállt" :(
mármint expárom.
Mert a többi nem érdekli! Az viszont, hogy nem nézheti meg a nőket felháborítja! Nem láthatunk innen bele a kapcsolatotokba és pár mondatból nem derülhet ki minden, de ennyiből sajnos az jön le, hogy ő nem szeret téged vagy annyira mint te őt, biztos nem!
Szerintem nem érdemes vele tovább kínlódnod, még fiatal vagy és találni fogsz olyat, akinek az említett indokokat nem tudod felhozni, mivel az első 3 azért nagyon alapvető, ha ez nincs meg, akkor teljesen mindegy mi a reakciója, rövid idő múlva ( kérdés meddig bírod vele így ) újra ez lenne, amit most megléptél!
szóval akkor ebből is az jön le tökéletesnek tartja magát
belegondolva csak az első háromban mutatkoznak meg azok, amik rám vonatkoznak - az érzései felém.
a 4. az olyan mintha ő lett volna jellemezve...
a szakítás most mindegy hogy haragszom rád, vagy szakítás ebből a szempontból, mert haragszom rád fázisban is ugyanúgy közömbös volt az én érzéseim iránt.
csak önmaga jellemzésére reagált eddig is.
tehát:
soha nem is szeretett :(
Hát lehet, hogy ez a négy már sok volt neki. :) Vagy az is lehet, hogy te úgy látod, hogy megváltoztál a kedvéért, de ő nem úgy látja. Én is rengeteget változtam a pasim miatt, mégis megcsalt. Ezt a fejéhez is vágtam, és ő azt mondta, hogy nem látja a változást.
Amúgy változni senki kedvéért nem szabad. Persze csiszolódni kell egymáshoz, de sose add fel önmagad egy másik ember miatt.
24/n
Nekem lenne pár kérdésem!
Én ugyan így voltam kint külföldön,és én hasonlóan kezdtem gondolkodni!Sajnos
Milyen messze van ő?Miyen messze dolgozik és milyen gyakran jár haza?
Csak azért mert az ott eltőltött idő egyedül sajnos kicsit önzővé teszi az embert és magányossá,és a pénz is megváltoztatja valamennyire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!