Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek indokkal szakítottam?
Az egész úgy kezdödőtt, hogy a barátommal már 1 éve járunk. A mai nap úgy volt hogy én a barátnőmmel leszek, de nem jött össze, meg am is inkább a barátommal akartam lenni. Össze jöhetett volna minden, de egy félóráraa pasimnak a tesommal elkellett intézniük egy ügyet. Úgy volt hogy utánna jön vissza hozám, igen vártam is, aztán hallottam hogy megjöttek, beszélgettek még picit. Később látom sehol senki, felhívom és mondja hogy egyik haverjánál van, aztán most is hívtam most egy másik haverjánál van, közben meg meg ígérte hogy elintézi az ügyet és jön vissza hozzám. Erre tessék sehol senki. Az benne a poén hogy az 1 év alatt ez már vagy a 100. ilyen esett hogy a tesom elhívja csavarogni, meg mindig vele van, miközben velem kéne taliznia. Én ő miatta vesszítettem el a legjobb bnőmet, hogy vele tudjak a legtöbbet lenni, és tessék ez a hála? Sztetek indok volt egy szakításra, mert sztem igen. Mert én már nagyon meguntam. Mindig ez megy. Kérlek írjatok vissza, és legyetek megértőek, nagyon szarul vagyok :'(
17/L
Nem éri meg senkiért feláldozni a barátokat.
Az ilyen emberben nem lehet megbízni, de ha nem azt vártad el tőle h állandóan veled legyen akkor teljesen jogos, sőt hamarabb meg lehetett volna lépni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!