Párom előző kapcsolatából született egy kislány, akiről nem tudom, hogy az apja vagy az anyja vezetéknevét kapta. Az okmányirodában adnak nekem, erről tájékoztatást?
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 06:44
1/15 anonim válasza:
Nem adnak. Miért nem kérdezed a párodat, az a legegyszerűbb!
2/15 anonim válasza:
Kérdezd meg a párodat - de egyébként nem értem, hogy ez miért fomtos neked?
3/15 anonim válasza:
Tehát a párodról van szó. És te azt az egyszerű kérdést, hogy mi a teljes neve a gyerekének nem mered neki feltenni?
Mégis milyen kapcsolat a tiétek?
4/15 anonim válasza:
Gondolkozzatok már ésszerűen, szerintetek nincsen oka annak, hogy nem kérdezi meg a párját?
5/15 anonim válasza:
Általában az apáról szokták kapni,de erről nem fognak tájékoztatni egy kivül állót.
6/15 A kérdező kommentje:
tudomásom szerint az anyja nevén van, de valaki azt mondta, hogy ő úgy tudja, hogy az apja nevén van, ami nem gáz, csak az lenne gáz, ha ezt a tudtom nélkül intézte. azért nem kérdeztem őt, mert lehet, h valaki csak vitát akart szítani közöttünk.
2009. jún. 22. 08:43
7/15 anonim válasza:
Szerintem minden "vita szítást" úgy lehet a legegyszerűbben elkerülni, ha egyenesen rákérdezel.
8/15 anonim válasza:
Nem értem, miért lenne vita ebből az egyszerű kérdésből? :D
9/15 anonim válasza:
én 08.56
Ha én lennék a párod arra lennék mérges, ha megtudom, hogy a hátam mögött nyomozási akciókat indítottás és nem arra, ha megkérdezel valamit amit hallottál.
Képzeld el fordítva a helyzetet, nem azt akarnád te is, hogyha felmerül valami ilyesmi akkor a párod megkérdezze, és ne magánnyomozgasson?
10/15 anonim válasza:
Ne foglakozz ezzel! Ha nem mondta, akkor azért nem, hoy ne idegeskedj e miatt.
Nincs ezzel semmi dolgod. Neked mindegy a gyerek neve. Aki dumálgat erről neked azt küldd el. Az ő szándéka sántít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!