Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha már úgy érzem...

Mit tegyek ha már úgy érzem megőrülök? 19/L

Figyelt kérdés
Anyu meg apu egész álló nap marják egymást... Régebben szó került a válásról is, de végül együtt maradtak. Anya sír, apa üvölt már komolyan mondom nem normális egyik se.. Mi meg a tesómmal megőrülünk. Tudom hogy már felnőtt vagyok, viszont nem tudok elköltzöni itthonról. Próbáltam velük beszélni, de semmire se mentem vele.
2012. ápr. 24. 17:22
 1/5 anonim válasza:
Fogd kezén a tesódat, és nyomás le a parkba levegőzni. ;D
2012. ápr. 24. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vésd be jól az agyadba, amit tapasztalsz. Ilyen az, amikor a házasfelek, bár felismerik, hogy idegenként élnek egymás mellett, mégsem lépnek. Inkább ücsörögnek a mocsárban és egymást okolják az elrontott életükért. Na ilyen ne legyél soha! Egyébként pld a nagyidhoz nem tudtok elmenni?
2012. ápr. 24. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Én megpróbálnék beszélni a szüleimmel, hogy engem nagyon zavar, kiborít, elszomorít.... Tudom nem könnyű, de a boldogságotokon múlik

19/L

2012. ápr. 24. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Hagyd őket a francba,nem tudod őket megváltoztatni.Sajnos tapasztalat.Az én szüleim is sokat veszekedtek évekig,megpróbáltam mindent,hogy ennek vége legyen,de nem jött össze.Most meg már lesz@arom.Meg már amúgy is rajtam töltik ki a feszültséget.Én azt mondom,hogy kerüld őket.
2012. ápr. 24. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak miattatok nem akarnak válni. Mondjátok meg, hogy nektek jobb lenne, ha elválnának.
2012. ápr. 25. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!