Félek belemenni egy új kapcsolatba. Hogyan legyek úrrá rajta?
Sziasztok
33 éves nő vagyok, és elég rossz házasságból léptem ki 2 éve. A párom nagyon durva volt velem, sose hagyta el egy normális szó a száját ha rólam volt szó. Nem értem mit csináltam rosszul, látástól mikulásig dolgoztam, napi 8-12 órákat, ha arról volt szó bent penészedtem az irodában este 10-ig. Amikor hazaértem állt a cirkusz, hogy hol voltam, mit csináltam, biztosan férfival voltam, holott nem. Állandóan féltékenykedett, szidott engem, én mindezt 8 évig tűrtem. 1 éve felbukkant az életemben egy nagyon kedves és aranyos srác, ő 30 éves. Egy helyen dolgozunk, és rengeteget beszélgetünk az utóbbi fél évben, ebéd, vacsora, minden volt. 4 napja kaptam tőle egy nagy csokor virágot, benne azzal az üzenettel, hogy nagyon szeret engem, és próbáljuk meg együtt. Persze mindent tud rólam, azt, hogy milyen házasságom volt. Én nagyon szeretném, de annyira félek, hogy ez is rosszul fog elsülni. Nem bírnék ki még egyszer ilyen rossz életet. :-( Mit tegyek, hogy ne erre gondoljak? Mint már írtam édes és aranyos srác, és szeret engem, én is őt, de nagyon félek, mert nagyot csalódtam a férfiakban. :-(
a munkahelyi kapcsolatokkal vigyázni kell!viszont ha ez a férfi kedves, őszinte, figyelmes veled már régóta szerintem egy próbát megér.nem kell félni nem minden férfi vadállat.
itt egyedül a te érzéseid dönthetik el, hogy mennyire vagy kész egy új kapcsolatra és hogy mennyire szereted őt.
Hidd el, vannak tisztességes, normális férfiak is a világon. És lehet, hogy szerencsés vagy, mert ráakadtál egyre. A szemét ex-ed miatt ne szalassz el egy új szerelmet, akivel talán életed végéig boldog lehetsz.
Ha félsz is, nem kell vele mindjárt összeházasodni, összeköltözni, ráértek lassan is jobban megismerni egymást. Kitartás és ne félj, mert így sok mindenről lemaradsz, amihez, mint embernek joga és igénye van. Lásd, szerelem, szeretet, megbecsülés.
Sok sikert! :)
Ha minden rendben a pasival,ahogy írtad, akkor engedj utat a boldogságnak,megérdemled ennyi rossz év után,hogy most sok jó jöjjön. Nehéz lehet túljutni a volt férjeden,de hidd el vannak még rendes pasik és úgy tűnik, ő ilyen.Megérdemeltek egy esélyt az élettől. Főleg,hogy már tudja a múltadat,biztosan türelmes és megértő lesz veled!
Próbálj túllépni a múlton és ne hagyd,hogy a volt férjed a jövődet is beárnyékolja!
Drukkolok!
30 évvel ezelőtt én is egy munkatársamhoz mentem feleségül.Igaz,hogy mi évekig dolgoztunk már együtt
előtte.
Szerintem,ha egy helyen dolgoztok,tudhatod a munkatársak véleményét,milyennek ismerik,megbízható,rendes,nőcsábász stb.Még a pletykák is érdekesek lehetnek,persze nem kell kritika nélkül elhinni.
Ha szeretitek egymást,akkor próbáljátok meg együtt házasság nélkül.Ha van mindkettőtöknek saját lakása,azt egyenlőre ne adjátok fel.Akár felváltva is lakhattok valamelyikőtök lakásában.Így,ha mégsem jön össze a dolog,egyikőtök sem lesz kinullázva.
Ha viszont az együttélés OK,rajtatok múlik,hogyan tovább
Fiatal vagy még,nem kellene egész életedre egyedül maradnod.Egyébként meg minden kapcsolatban van kockázat.
Miért is ne vágnál bele? az én munkahelyemen is szövődtek románcok, még ha vége is lett akkor is tiszteletben tartották egymást. ha tényleg normális ez nem lehet akadály.
Egyébként pedig, ha tényleg annyira szeret, akkor legalább Tőle megkapnád mindazt, ami már a házasságod alatt is járt volna neked!
Ha kihagyod és Ő ezt megemészti, akkor később úgyis bánni fogod, mert nem tudtad meg, hogy milyen is lenne vele.
Egyébként pedig úgy lehetsz úrrá a félelmeiden, ha bízol saját magadban és csak a jó oldalát nézed a dolognak. Egyébként meg rosszabb nem lehet, mint a házasságod volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!