50. születésnap, édesanyának ajándék ötletek?
Sziasztok!
Pár hét múlva lesz anyum 50. születésnapja. Nincs igazán ötletem, hogy egy ilyen jeles alkalomra milyen különleges ajándékkal rukkoljunk neki elő. Mert ugye ez egy nagyobb ünnep, mint pl a 48 vagy 52.
Apumat 3 éve ugyanezen alkalomból egy ausztriai 1 hetes pihenésre fizettük be (anyuval). Nem tudom milyen hasonló nagy dolgot találhatnánk ki anyunak. Utazás kizárva...
Ti mit ajándékoztatok/kaptatok 50. születésnapra?
A fényképeket továbbra is nagyszülőknek gondolom jó ajándéknak. Különben sincsenek igazán jó képeink...
Igen, úgy hogy tudod mi az álma meg lehet venni egy bútort is, amit más is ugyanúgy fog használni. De én anyum pl még nem nézett ki a nappaliba semmit sem...így nem merek nélküle választani.
Várom a további ötleteket :)
Masszírozó párna vagy mifene a neve... ennek utána nézek, nem rossz ötlet mert sokat végez ülőmunkát itthon, úgyhogy közben használhatná is...
Kosmodisket felejtsd el, egy műanyagdarab az egész, semmi más. Attól meg ne várj semmit, csodát meg pláne ne.
feng sui tanácsadás? frissíteni a lakást, hosszú életet, egészséget hoz, ha érdekli az ilyesmi.
nőkl&pja nők iskolájába beíratni, borkostoló iskola, ha érdekli, apuddal is jó. a jakob úti zarándoklat. a spanyol úton nagyon felemelő.
ezeket én teszteltem, értékes ajándékok, maradandò élmények.
esetleg elvinni vmelyik jó nevű magyar dizájnerhez, készíttetni neki egy rá
18 folyt.
rászabott ruhát. kézzel készített cipő...
írj vmit merre ötleteljünk tovább
A képkeretről végül letettem, mert eleve nincs sok képünk... tényleg, majd ha lesz unoka, akit lehet sztárolni, akkor jó lesz minden képpel kapcsolatos ajándék.
Hát az ilyen ruházati cuccok meg lakásdekor meg nem tudom ez mind olyan, amihez ő kell... mi meg mindenképpen valami kézzelfoghatót szeretnénk ajándékozni neki a masszázs mellé (mert ugye azt már foglaltam neki).
Most egy kis asztali csobogót tartok befutónak [link]
meg amit írt az egyik kommentelő derékmasszírozót. Szóval valami ilyesmit szeretnék, hasznos ajándékot illetve olyat, aminek biztosan örül (persze ez így nektek nehéz, hiszen nem ismeritek, de én sem vagyok sokkal könnyebb helyzetben mivel nincs hobbija).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!