Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 50. születésnap, édesanyának...

50. születésnap, édesanyának ajándék ötletek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hét múlva lesz anyum 50. születésnapja. Nincs igazán ötletem, hogy egy ilyen jeles alkalomra milyen különleges ajándékkal rukkoljunk neki elő. Mert ugye ez egy nagyobb ünnep, mint pl a 48 vagy 52.

Apumat 3 éve ugyanezen alkalomból egy ausztriai 1 hetes pihenésre fizettük be (anyuval). Nem tudom milyen hasonló nagy dolgot találhatnánk ki anyunak. Utazás kizárva...

Ti mit ajándékoztatok/kaptatok 50. születésnapra?

2012. ápr. 24. 09:56
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

A fényképeket továbbra is nagyszülőknek gondolom jó ajándéknak. Különben sincsenek igazán jó képeink...

Igen, úgy hogy tudod mi az álma meg lehet venni egy bútort is, amit más is ugyanúgy fog használni. De én anyum pl még nem nézett ki a nappaliba semmit sem...így nem merek nélküle választani.

Várom a további ötleteket :)

2012. ápr. 26. 18:54
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Apu 60. szülinapjára 60 darab sorsjegyet vettünk.Ha van humora érteni fogja.Nálunk jól alakult, a végén már mindenki kapart:)
2012. máj. 3. 18:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Ez jó, én például örülnék neki mert néha szoktam venni és szeretek kaparni. De anyunak még sosem vett ilyet.. szerintem nem örülne neki. :(
2012. máj. 3. 18:36
 14/21 A kérdező kommentje:
*anyu
2012. máj. 3. 18:37
 15/21 anonim válasza:
ugye általában az ilyen korban megjelennek az izületi,és még más fájdalmak.én pl 1 kosmodiskre gondoltam,vagy akár 1 olyan ,,valami" (ezt vettem a nagyapámnak)amit ráteszel a székre,vagy feküdhet is rajta,,,bekapcsolod és vibrál...jó érzés :D
2012. máj. 3. 20:06
 16/21 A kérdező kommentje:

Masszírozó párna vagy mifene a neve... ennek utána nézek, nem rossz ötlet mert sokat végez ülőmunkát itthon, úgyhogy közben használhatná is...

Kosmodisket felejtsd el, egy műanyagdarab az egész, semmi más. Attól meg ne várj semmit, csodát meg pláne ne.

2012. máj. 3. 20:14
 17/21 anonim ***** válasza:
digitális képkeretben nekünk p*laroid van, csak vendégjáráskor kapcsoljuk be, vagy ha kedvünk van hozzá. élmény mindenkinek, jó ötlet.
2012. máj. 3. 21:32
 18/21 anonim ***** válasza:
31%

feng sui tanácsadás? frissíteni a lakást, hosszú életet, egészséget hoz, ha érdekli az ilyesmi.

nőkl&pja nők iskolájába beíratni, borkostoló iskola, ha érdekli, apuddal is jó. a jakob úti zarándoklat. a spanyol úton nagyon felemelő.

ezeket én teszteltem, értékes ajándékok, maradandò élmények.

esetleg elvinni vmelyik jó nevű magyar dizájnerhez, készíttetni neki egy rá

2012. máj. 3. 21:39
 19/21 anonim ***** válasza:

18 folyt.

rászabott ruhát. kézzel készített cipő...

írj vmit merre ötleteljünk tovább

2012. máj. 3. 21:41
 20/21 A kérdező kommentje:

A képkeretről végül letettem, mert eleve nincs sok képünk... tényleg, majd ha lesz unoka, akit lehet sztárolni, akkor jó lesz minden képpel kapcsolatos ajándék.

Hát az ilyen ruházati cuccok meg lakásdekor meg nem tudom ez mind olyan, amihez ő kell... mi meg mindenképpen valami kézzelfoghatót szeretnénk ajándékozni neki a masszázs mellé (mert ugye azt már foglaltam neki).

Most egy kis asztali csobogót tartok befutónak [link]

meg amit írt az egyik kommentelő derékmasszírozót. Szóval valami ilyesmit szeretnék, hasznos ajándékot illetve olyat, aminek biztosan örül (persze ez így nektek nehéz, hiszen nem ismeritek, de én sem vagyok sokkal könnyebb helyzetben mivel nincs hobbija).

2012. máj. 3. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!