Voltmár ugy hogy megakartatok halni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 21:11
11/17 anonim válasza:
Igen és még most is tart de csak az érzet mert megtenni nem fogom
12/17 anonim válasza:
Igen, de nagyon durva gondolataim voltak. Csak a nagynéném, barátnőim iránt érzett szeretet tartott vissza tőle. Ha ők nincsenek, megtettem volna... okkal.
13/17 anonim válasza:
nem, de nem is vigyázok az életemre különösebben. nem akarom, h azt higyjék rólam, h öngyilkos lettem, mert azt nem tenném meg, viszont csinálok néha olyan őrültségeket, amikor egy hajszálon múlik az életem.
14/17 anonim válasza:
Volt már, de beláttam hogy baromság volt. Elég idióta okok miatt van néha nagoyn rossz kedvem és gondolok ilyesmiket, eközben pedig mindenem megvan. (Barátom, barátaim, család, egészség) Persze olyankor tör rám ez az érzés ha a 4ből valamelyik meginog.
De később belátom hogy hülyeség volt, egyszer élünk, utána nemlesz semmi, amibe sokszor belegondolok és elsírom magam pedig bele kéne törődni.
15/17 anonim válasza:
Igen, szintén okkal. De nekem gyerekeim vannak, így nem tehetem, legalább amíg saját lábukra állnak. Viszont sunyi módon én sem vigyázok magamra, legalább ennyi esély csak legyen, enélkül nem is bírnám. Aztán mire felnőnek a gyerekek, lehet rendbejönnek kicsit a dolgok, ki tudja. Ez most siralmas.
16/17 anonim válasza:
Igen, de fizikailag nem tettem magammal semmit, mert arra gondoltam, hogy az OK hogy én kilépek az életből , de mi lesz pl. a férjemmel. Ő itt marad, a problémák sem oldódnak meg. Őt meg szeretem annyira, hogy ne tegyek vele ilyet. Ha nem lenne senkim, akkor lehet, hogy már nem lennék itt. De most éppen pozitív időszakom van és a legközelebbi mélypontnál remélhetőleg már nem fogok ilyen dolgokon agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!