Milyen idegennyelveket beszélsz/tanulsz/tanultál?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 19:21
21/23 anonim válasza:
Spanyolul, magyarul anyanyelvi szinten; portugálul folyékonyan; angolul egész jól. :)
20F
22/23 anonim válasza:
Angolul közel anyanyelvi szinten(felsőfokú vizsgám van). Németül is egész jól beszélek, nincs vizsgám, de nyáron tervezem a középfokot, szerintem simán vagyok azon a szinten. Anyu már kiskoromban két nyelven beszélt hozzám(magyar, angol), a németet gimibe kezdtem tanulni(5 éve)
19/L
23/23 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni a válaszom???? Csak mert nem beszélek 6 nyelven felsőfokon és folyékonyan, mint azok akik ideírtak???? Bakker... ekkora tapló embereket, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!