Milyen idegennyelveket beszélsz/tanulsz/tanultál?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 19:21
11/23 anonim válasza:
Szerbül anyanyelvi szinten,a horváthoz is konyitok, angolul beszélek, németet meg tanultam, de nem igazán fogott meg a dolog. (am egyikből sincs nyelvvizsgám)
A közeljövőben tervezem, h nekilátok az orosznak és a szlováknak is. (tetszenek a szláv nyelvek :) )
13/23 anonim válasza:
angolból középfokúm van, németből kb már alapfok és tanulok még oroszul is. japánul meg tudok írni-olvasni :P :D
21/L
14/23 anonim válasza:
Angolból, oroszból van felsőfokúm.
Jelenleg olaszt tanulok.
15/23 anonim válasza:
12 évig angolt tanultam,de mindig is utáltam,alig tudok pár szót.Most németet tanulok,az sokkal jobban tetszik:)
16/23 anonim válasza:
Angolul beszélek, német autodidakta vagyok, tetszik a nyelv csak nem igazán megy.
17/23 anonim válasza:
angolt,olaszt tanulok
németet és spanyolt tanultam több kevesebb sikerrel :D
18/23 A kérdező kommentje:
én németül jól beszélek, tanultam még angolt és finnt, és majd a jövőben még az orosszal, norvéggal és svéddel szeretnék megismerkedni :)
2012. ápr. 23. 21:49
19/23 anonim válasza:
Angolul folyékonyan beszélek, mert munkanyelvem. Emellett olasz, német, némi spanyol, franciát is megértem. Most hollandul és héberül tanulok.
20/23 anonim válasza:
Angolt, németet és latint (egészségügyi szak) tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!