Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkeresésnél akadály, ha a...

Párkeresésnél akadály, ha a másik félnek gyereke van?

Figyelt kérdés

Miért?

Kérlek írjatok kort és nemet!

Köszönöm :-)

2012. ápr. 23. 08:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem akadály. Csak ha egy olyan hmm .. családba lép bele egy férfi pld ahol a nőnek már van gyerek(ei) akkor ha a gyerek(ek) nem fogadják el őt akkor sokkal nehezebb dolog mint ha elfogadják és szívesen látják őt.
2012. ápr. 23. 08:58
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Nálam az volt,elég fiatal vagyok ahhoz hogy kitétel lehessen hogy az első gyerek tőlem legyen
2012. ápr. 23. 09:06
 3/15 anonim ***** válasza:
30%

Hatranynak hatrany, ki az a hulye pasi, aki masnak a gyereket neveli?

Megkerdezhetsz barkit, ilyenkor mar nem ugy megy az ismerkedes!

2012. ápr. 23. 09:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Erősen szűkíti a lehetőségeket, az biztos.

F

2012. ápr. 23. 09:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a másik féltő függ szerintem !

Ha neki fontos , hogy közösen éljétek meg az első gyermekvállalás élményeit ., akkor hátrány,ellenkező esetben nem .

31/N

2012. ápr. 23. 09:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek is született az első házasságából egy fia, nekem nem jelentett problémát még úgy sem, hogy a fiú velünk él. Én nagyon szeretem a férjemet és a fiát is. Nagyon kedves , tisztelettudó gyerek. Mondhatni barátok vagyunk, mindent velem beszél meg. Szóval jól is elsülhet.
2012. ápr. 23. 09:32
 7/15 anonim válasza:
100%

Legtöbbször igen.

Hiszen a gyermekes félnek ugye a gyermek érdekeit kell főként szem előtt tartania párválasztáskor, ami bonyolultabbá teszi a folyamatot (pl. idő, gyermek elhelyezése a találkozók alatt stb.).

A gyermektelen félnek el kell fogadnia, hogy nem a saját gyermeke lesz a családban, és lehet, hogy közös gyermekre nincs is lehetőség anyagi okok, stb. miatt...

A gyermeknek pedig el kell fogadnia a szülő új párját. Ha ez nem valósul meg, akkor veszett fejsze nyele. Ezért az általánosan ismert tétel, miszerint "Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond" itt fokozottan érvényes.

30F

2012. ápr. 23. 09:33
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
32 éves kettő gyerekes anyuka vagyok. Nekem akadály. Soha nem kellett olyan pasi akinek volt gyereke, sőt olyan sem aki házas volt már előtte. Én akartam először gyereket szülni annak akit szeretek. A férjemet 26 évesen ismertem meg.
2012. ápr. 23. 10:25
 9/15 anonim ***** válasza:
68%

Lassan fél éve mi neveljük párom előző házasságából született 2 kislányát. Én 27 éves vagyok, párom 38 éves.

Imádom a 2 kiscsajt, ők is engem. Páromnak ennél több indok nem is kell ahhoz, hogy jó anyja leszek majd a közös gyermekünknek is. Az, hogy elfogadtam az ő 2 gyermekét ez már bőven elég indok páromnak. :)

2012. ápr. 23. 10:45
 10/15 anonim ***** válasza:

szerintem nem feltétlenül jelent akadályt, ez attól függ, hogy az adott nőnek vagy férfinek belefér e az életébe nem csak egy társ, hanem egy család is. De ez attól is függ, hogy a gyereket ő neveli e vagy az elvált társnál maradt, vagy csak hétvégi szülő az egyik, vagy sosem látja a gyerekét. Sokféle variáció létezik.

27/L

2012. ápr. 23. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!