Tőletek elvették a szüleitek a ballagási v. Karácsonyi penzt amit kaptatok? Sőt direkt mondtak a rokonoknak hogy pénzt adjanak hogy aztán ők elkölthessék?
Nekem majdnem 500 ezremet vette el apám (örökség nagymamámtól), jó dolgokra költötte volna (OTP tartozás, új konvektor), de végül eltapsolta az egészet piára, gépre, meg ki tudja mire...
Az árvaságimból és a családiból se sok jutott nekem, teljesen véletlen, mikor 18 lettem a nevemre kérhettem az árvaságit és meglepő módon mindig jutott mindenre pénz utána is, és tudtam végre magamnak venni ruhákat, nem az ezer éves, lestrapált vackokba jártam...
Muszaj lepned valamit, mert ez nem elet igy... Menj csaladsegitobe, azutan ha rosszabb lesz es ugy megver, hogy megmarad a nyoma, menj orvoshoz latleletet venni, es menj el megint a csaladsegitobe, hogy milyen brutalis anyad van. Ha nem birod ki ezt a relativ kis idot, akkor mindez a rossz addig fog tartani, amig nem leszel nagykoru es el nem mesz otthonrol. Amugy meg ne irj ala semmi kolcsont, ne legyel buta...
Az jutott meg eszembe, hogy a tesoddal egyutt nem tudsz menni a csaladsegitobe? O is tanusitana, hogy milyen is otthon a banasmod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!