Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tőletek elvették a szüleitek...

Tőletek elvették a szüleitek a ballagási v. Karácsonyi penzt amit kaptatok? Sőt direkt mondtak a rokonoknak hogy pénzt adjanak hogy aztán ők elkölthessék?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 10:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A másik tesóm nevére meg hitelt is vettek fel amit nem fizet őt is kicsinálja teljesen.ezért lenne nekem jobb az intézetben mert ha velem is felvetet majd hitelt mit csinlok igy kezdjem az életem?ruhát sose kapok pedig ballagási pénzből azt akartam venni. Az intézetbe adnak zsebpénzt.barátnőm intézetis vannak jó cuccai.kajájuk is van rendesen. Ha 18 lesz megkapja a családit meg támogatott lakást kaphat 24 évesen.
2012. ápr. 22. 10:56
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
nem, én mindig odaadtam nekik. (persze a szüleimtől mindent megkaptam,ami a józan ész és az anyagi helyzetünk lehetőségein belül mozogtak, úgyhogy a "pénzem" mindig kamatostul jött vissza hozzám)
2012. ápr. 22. 10:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem majdnem 500 ezremet vette el apám (örökség nagymamámtól), jó dolgokra költötte volna (OTP tartozás, új konvektor), de végül eltapsolta az egészet piára, gépre, meg ki tudja mire...

Az árvaságimból és a családiból se sok jutott nekem, teljesen véletlen, mikor 18 lettem a nevemre kérhettem az árvaságit és meglepő módon mindig jutott mindenre pénz utána is, és tudtam végre magamnak venni ruhákat, nem az ezer éves, lestrapált vackokba jártam...

2012. ápr. 22. 11:00
 14/19 anonim ***** válasza:
he be akarsz menni bemehetsz. Elmész a családsegítőbe és kéred,hogy emeljenek ki a családból. Mennyi idős vagy?
2012. ápr. 22. 11:01
 15/19 A kérdező kommentje:
14. De pontosan hogy kell ezt intézni? Mert attol felek ha anyqm behivjak akkor engem agyonver meg nem ad enni parszor mar ngyon durván megvert agressziv tipus és ő kb 100 kg én meg 50.
2012. ápr. 22. 11:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
ne add neki oda az egész pénzt csak egy részét akkor gondolom nem fogja megtudni hogy ki mennyit adott neked.
2012. ápr. 22. 11:17
 17/19 A kérdező kommentje:
De tudja már előre tudja hogy mindenkitől egy 10 est kapok egy csaladtol meg 20ast.nem tudom letagadni. Mar előre mondta abbol kifizetjük az éttermet. De én nem is akarok éttermet miért nem főz valamit otthon?olcsóbb lenne
2012. ápr. 22. 11:22
 18/19 anonim válasza:
ilyen idegbeteg anyám lenne mint neked, hogy konyhacuccokkal ütöget én úgy megtérdelném, hogy megbánja, hogy kihordott
2012. ápr. 23. 19:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Muszaj lepned valamit, mert ez nem elet igy... Menj csaladsegitobe, azutan ha rosszabb lesz es ugy megver, hogy megmarad a nyoma, menj orvoshoz latleletet venni, es menj el megint a csaladsegitobe, hogy milyen brutalis anyad van. Ha nem birod ki ezt a relativ kis idot, akkor mindez a rossz addig fog tartani, amig nem leszel nagykoru es el nem mesz otthonrol. Amugy meg ne irj ala semmi kolcsont, ne legyel buta...

Az jutott meg eszembe, hogy a tesoddal egyutt nem tudsz menni a csaladsegitobe? O is tanusitana, hogy milyen is otthon a banasmod...

2012. ápr. 24. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!