Én közölném vele, hogy költözzön össze Józsival. A feleség egyébként mit tesz a csomagba? Vagy a te férjed tartja el Józsit és családját?
2012. ápr. 22. 07:47
2/10 A kérdező kommentje:
Van 3 gyerek elhiszem hogy nincs pénze és az én jó szívű párom akár előlünk is elveszi ezek szerint hogy ő jótékonykodjon, amúgy ugyanezt mondtam neki hogy álljon össze vele!Csak nem is érdekelne mert nem vagyok írigy de ez esett rosszul hogy miért sunyiba esetleg a asszonykát kurogatja vagy mi?És most még én vagyok a házsártos !!!Most hívtam és mondtam neki erre rám rakta telefont! :S
elég szar, hogy a férjed gyakorlatilag külön pénzen él és elvárja hogy minden a gyes pénzből finaszírozz magadnak és a gyerekének. Én megmondanám neki, hogy a család fogalma nálam nem itt kezdődik, a közös pénzeket nem költhetjük el csak úgy, megbeszélés nélkül...
Meg egy hétig nem főznék, nem takarítanék, helyette megvenném a pulcsit, mondjuk ebből lehet csak nagyobb vita lenne. El tudom képzelni milyen lehet a párod, akinek egy jó cimborája a börtönbe raboskodik! Szép társaság, mit vársz tőlük??
2012. ápr. 22. 07:55
Valami alapvető probléma van a házasságotokkal, mert a férjed sunyin adogatja a pénzeket, jobb lenne mindent tisztázni, mert ez csak rosszabb lesz és a végén már 1500 ftot sem fog lerakni, szóval üljetek le és addig nem mehet sehova, amíg nem juttok egyezségre, akár így, akár úgy!
2012. ápr. 22. 07:57
5/10 A kérdező kommentje:
Isemerem őket nem ölt nem rabolt,nem erőszakolt.Csalásért van bent 1 év 2 hónapot kapott juniusban szabadul ezek szerint az én párom egy éve csomagozza.De írtam nem is lenne probléma ha mondaná és a pénzével nem tudodm elszámoltatni mert nem tudodk elmenni helyette megvenni a csempét, ragasztót, festéket miegymást szóval mondhatja ő azt is hogy ma 200 ft-ot költött anyagra közbe kiderül hogy még annyit se mert másra költött 100.000-et vagy valakire elég rossz ez így nekem mert megalázó hogy 30 évesen nekem 1500 ft-ot kell beosszak másnak meg dobálja az ezreket.Azt ki tudja lehet igazam van hogy azért csinálta titokban mert köze van a csajhoz.Hmmmm mondtam neki a telefonba akkor rakta rám a telefont hogy kijön a haverod elmondom neki hogy te sunyiba jártál fel hozzájuk .
Szép kis embert fogtál ki magadnak! De ezt előbbre is tudtad? Mármint, h ilyen s így is belevágtál ebbe a teljesen nem jól működő kapcsolatba? Mer hol van a tisztelet egymás iránt az őszinteség..?? Nem elítélni akarlak, nincs is jogom, csak mielőtt belementél jól átgondoltad?.. Remélem mihamarabb rendeződik, főleg, h van 2gyerek.
Mióta vagytok együtt?
2012. ápr. 22. 08:32
Neked nincs saját jövedelmed, hogy ennyire a férjedtől függsz?
2012. ápr. 22. 08:36
8/10 A kérdező kommentje:
10 éve vagyunk együtt és nem volt ilyen bármit kiejetettem a számon megvette ,most ilyen kb olyan 4-5 hónapja :(
akinek ilyen barátai vannak, attól mást nem lehet várni
csupán mert az én volt párom is ilyen volt
nekem meg elkérte a telomat és el is adta, nekem meg azt mondta, elhagyta...
az ilyenek, ilyenek, ne várj tőlük korrektséget, meg tisztességet.
ilyen férfiak mellé agyafúrt nő kell.
2012. ápr. 22. 10:13
Nem biztos hogy a nőhöz van köze.Lehet érdeke fűződik ahhoz,hogy a Józsinak beküldje azt a csomagot.Lehet volt valami közös bizniszük,meg lesz is ha kijön.
2012. ápr. 22. 11:12
Kapcsolódó kérdések: