Tetszik a Fanni név? Milyen lányt képzeltek el hozzá?
Az osztályomba 3 Fanni jár, 2őjükkel nem szoktam beszélni, a harmadikkal viszont elég jóban vagyok. Nagyon okos, segítőkész, egy természetes szépség. Néha úgy érzem mintha szerelmes lennék belé. :| :$
nekem tetszik a név. :)
volt osztálytársam jut róla eszembe, egy 2m magas kosaras debella hatalmas elefántlábakkal és "sótlan", unalmas természettel.
de nem ezért nem tetszik a név, hanem mert komolytalannak hangzik. egy 5éves kis Fanni aranyos, de egy 18 éves aki olyan mint a volt osztálytársam...az kissé komikus.
meg aztán hogy becézed? Fanka?
Jókai Mór: Egy magyar nábob. Mayer Fanny. Tündéri ember, nagyon szép névvel.
Nekem nagyon tetszik, i-vel is.
Ez csak egy név.
Úgy gondolom valakinek a személyiségét nem a neve határozza meg.
De egyébként tetszik :)
Fanni várna szőkén a rőt sövény előtt, s árnyékot írna lassan a lassu délelőtt
Szeretem Radnótit és a Fanni verseket. Így szeretem a Fanni nevet is.
A világ egyik legszebb lányneve, csakmert a nagyobb lányomat így hívják. :)) A másik legszebb név, pedig a Boglárka, ez meg a kisebbik lányom neve. :))
Bárhogy hívod a lányodat, az lesz a legszebb név, és azoknak is akik szeretik.
Pl. Kárpáthyné Mayer Fanni.
Nekem ez a név - a Fanni - nem tetszik, mert valamiért az áldozat/korai halál/gyenge karakter kapcsolódik hozzá. Sok olyan regényt olvastam, ahol így hívták a főhősnőt, és nem élt hosszú életet.
Persze az életebn lehet sok-sok más kivétel is, csak nekem nem volt eddig hozzájuk szerencsém. Ha neked tetszik, akkor add a gyerekednek nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!