Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Álmodozunk kicsit? Mit tennél...

Álmodozunk kicsit? Mit tennél a pénzzel, ha ma megnyernéd a főnyereményt az ötöslottón?

Figyelt kérdés

Kinek mondanád el először, és ki az, akinek semmiképpen se szólnál róla? Családnak és a legjobb barátodnak/barátnődnek adnál belőle valamennyit, és ha igen, akkor mennyit? :)

Mi lenne a legelső dolog, amit vennél belőle, mihelyst kézhez kapod az összeget?

Álmodozzunk kicsit...

2012. ápr. 21. 08:03
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Első körben vennék egy hatalmas, tetőkertes lakást Budapesten, sok hálószobával és beköltöznénk a barátaimmal. Azután a családomnak és a párom családjának segítenénk. Természetesen egy fillért sem adnék senkinek, de megvásárolnék mindent, pl a párom szüleinek egy szép új házat a régi romos helyett vagy kifizetném anyukám adósságát, nyaralást ajándékoznék. A pénzadásban nem hiszek, abból van a kuncsorgás, azt pedig nem szeretem. Adok én, de inkább csak tárgyat, ingatlant, magán gyógykezelést, amire ténylegesen szükség van.

Biztosan bőkezűen támogatnék egy állatmenhelyet vagy állatvédő alapítványt és egy gyermekotthont vagy gyermekétkeztetési alapítványt, családsegítő szolgálatot. Ám itt is feltétel lenne, hogy én személyesen mondhatom meg, hogy mire, hogyan, kinek megy a pénz. Nem akarom, hogy félúton ellopják, amit adtam vagy új bmw legyen belőle az alapítvány vezetőjének.

Végül elmennék és betegre vásárolnám magam cipőkből, ruhából, elmennék zsírleszívásra.

1-1,5 milliárd körüli összeget pedig úgy helyeznék el a bankban, hogy a kamataiból lazán megéljünk minden hónapban. De folytatnám az iskolát, utána dolgoznék mint mások.

2012. ápr. 21. 13:27
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Befizetném az államadósság-csökkentő számlaszámra azzal a feltétellel, ha a jelenlegi parlamentbe ülők 100%-a örökre eltűnne.
2012. ápr. 21. 13:42
 33/42 anonim ***** válasza:
11:41-es, azért elhiszem, hogy gazdag a pasid, de azért szerintem picit gáz, hogy nem osztjátok meg a pénzeteket.
2012. ápr. 21. 13:57
 34/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Örülök, hogy sokan támogatnának belőle alapítványokat is! :)

Jöhetnek még álmodozó-válaszok.

2012. ápr. 21. 14:40
 35/42 anonim ***** válasza:
11.41. A szüleimmel élek. Minek kéne megosztania velem a pénzét? A lottónyeremény meg ugye csak álmodozás. És ha elmondanám neki, hogy "figyelj kicsim, megnyertem a lottót, milliárdos vagyok", nagyjából 2 héten belül szakítás lenne a vége mert nem bírná elviselni, hogy nekem nagyobb a vagyonom, mint neki. Akkor is ki volt akadva, mikor az első munkahelyemen 250 ezer volt az első fizetésem. Ő tízmilliókat termel havonta a vállalkozásaiból, szóval az a 250 ezer ahhoz képest nem sok, de őt már az is zavarta, hogy nekem van bevételem. Nem bírná elviselni, ha megtudná, hogy milliárdos lettem és több pénzem van, mint neki. Inkább elhagyna. Ezt megelőzvén inkább én hagynám el őt, és nem szólnék neki a dologról.
2012. ápr. 21. 15:10
 36/42 anonim ***** válasza:
Bocs, kicsit értelmetlen lett. Szóval 11.41. vagyok, a válaszom pedig 13.57-nek szólt.
2012. ápr. 21. 15:13
 37/42 anonim ***** válasza:

Először a családnak mondanám el.Később talán a legközelebbi barátaimnak.Azt hiszem,mindenképpen meghülyülnék tőle picit,annyira felfoghatatlanul sok pénz.Biztos abbahagynám az egyetemet.

Először is a szüleim,a tesóm,és köztem elnegyedelném.Azzal a résszel mindenki azt csinált amit akar.Gondolom adnánk belőle távolabbi rokonoknak is,nem tudom.

Kifizetnénk mindenféle tartozást,hitelt.

Elmennék a családdal egy külföldi útra először is.

A barátaimnak nem úgy adnék pénzt,hogy tessék itt van két millió forint.Hanem inkább mondjuk úgy hogy elvinném őket külföldi utakra :)

Leginkább utazgatni szeretnék,mindent látni.Minden hírességet,nevezetességet.

Vennék magamnak egy-két bungallót/viskót a világ különböző tengerpartjain.

Mindenképp szeretnék adakozni.

Aztán kitudja:)

20/L

2012. ápr. 21. 15:39
 38/42 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.Rupert Grintet felbérelném egy kis színészkedésre.Játssza az élete végéig hogy szeret engem. :D

Miután leírtam mit csinálnék,még ezer és egy hülyeség eszembe jutott miket csinálnék :) Mindent!

2012. ápr. 21. 15:51
 39/42 anonim ***** válasza:
13.42 nem is rossz ötlet :-)
2012. ápr. 21. 17:58
 40/42 anonim ***** válasza:
11:41, így már érthetőbb a dolog, csak egész másképp jött le. Ha ezért dobbantana mellőled, hát akkor nem is szeretett igazán.
2012. ápr. 21. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!