Volt már olyan barátotok/barátnőtök aki egy szó nélkül szakította meg veletek a kapcsolatot?
Igen, nem is olyan rég történt. A legjobb barátnőm, akivel több évig szinte elválaszthatatlanok voltunk felkerült a nagyvárosba főiskolába én meg nem, mert mi nem engedhettük meg magunknak. Aztán ott szépen összeszedett magának egy csomó olyan havert, akik azok a tipikus, menő, pénzes szülős emmberkék és őket sokkal vagányabbnak tartotta, mint engem. Pénztelenségben pedig ugye sok dolgot nem engedhettem meg magamnak ő pedig egyfolytában partyzott... tulajdonképpen egy party r#banc lett belőle.
Sokat szenvedtem miatta, mert egy idő után már egyáltalán nem keresett, amikor pedig még előtte találkoztunk és sétáltunk vagy egyszerűen csak elmentünk valahova folyton az időt nézte és a barátaival sms-ezett.
Rájöttem, hogy nem is baj hogy így történt. Sokan óva intettek tőle, mert eléggé problémás és balhés a természete, de persze én ezt nem vettem, figyelembe egy jó ideig.
Már hónapok óta nem beszéltünk, de már kezdem érezni, hogy felejtek vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!