Mit szólnátok hozzá, ha a férjetektől soha nem kapnátok egy szál virágot? Sem nőnapra, szülinapra, névnapra sőt nem csak virágot, még csak azt se hogy Isten éltessen. Szerinte ez nagy baromság, hülye formalitás.
Én magam kértem, hogy nekem virágot ne adjon. A vágott virágot eleve hiábavalóságnak tartom - megvenni, hogy pár nap múlva kidobd? A cserepesek meg nálam sokáig nem végzik. Az orchidea volt az egyetlen virág, ami tetszett, már 2-t kinyírtam a 3-ból, egyszerűen béna vagyok a gondozásukban.
Kaktuszokat és a zöld, virágtalan növényeket szeretem. De azt is inkább megveszem magamnak, mert én tudom, milyen kell, milyen tetszik.
Az én párom is ilyen. Ő még a karácsonyt sem tartja, mondván ugyanolyan nap, mint a többi. Se szülinap se névnap, semmi. Ő így nőtt fel.
Elmondtam neki többször, hogy én igénylem azt, hogy tartsuk meg az ünnepeket. Mondani szokta, hogy "Boldog szülinapot" ,de venni nem igazán szokott semmit. Ő ezt nem érti, de nem tehet róla, hülyén nevelték szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!